2777
2789
عنوان

هرچی فحش بود به شوهرم دادم 😑😣😭

| مشاهده متن کامل بحث + 731 بازدید | 30 پست

خوب کازی کردی بگو فعلا عقدیم بابام مسئوله منه من تو عقد خونه ی مادرشوهر نمی مونم ...بعد عروسی انشاءالله درضم وطیفه ی دختره کمک مادرش  کنه نه عروس ...الان اینجوری وایسا انتطاری نداشته باشن حالا موقع رفتن تو خونشون یه طرف شستن وجمع وجور عب نداره ولی کلی هیچ وقت خودتو قاطی نکن ادمو کلفت میدونن....درضم هیچ وقت تو هیچ شرایطی حرف بد وفحش نده دیدی چرت وپرت میگه قطع کن پیشت بود سکوت وکم محلی کن ادم بشه ...حرمتارو نشکن

نامزدین الان اینجوری میگه... لابد فردا پس فردا تقی ب توقی بخوره میخواد بگه میرم روستا زندگی میکنم م ...

برای امضاتون این کارو کنید ان شاالله خبری ازش شه

۵صلوات ۵یامهدی ادرکنی ۵یازهرا ۵یازینب بگید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب من گفتم ۱ روز باهم میمونیم اون میره شهر دیگه خونه نیست که من کنارش باشم بعدشم چون ماشین نداره اگه ...

ااها خب وقتی خودش خونه نیس دلیلی نداره تو اونجا بمونی اصصصصلا واینستا......

https://daigo.ir/secret/2452132653 درخواست دوستی ممنوع....من دیوونه ام یکهوودیدین فحش خواهر مادر دادم،😱🤫😝

اینجا دو حالت داره یا فقط دلش تنگ شده دیگه با هم بحث کردین اون خواسته حرصت بده این حرف ها رو زده یا اینکه واقعا توقع خونه تکانی برای مادرش رو داره خودت بهتر میشناسید واسه حالت دوم باید جدی یه فکری بکنید واسش چون بعد از ازدواج بیشتر توقع داره  

مگه کوزت مادرشی؟چه توقع ها دارن ملت خرید عیدت رو مگه نامزدت نباید انجام بده؟ رفتی روستا با مامانت ...

بله باید اون انجام بده ولی دستش خالیه میدونم خودم انجام میدم همه چیو تحمل میکنم اخرش اینجوری اذیتم میکنه 

چیکار کنم میخواد بزور من بمونم اونجا میخوام به مامانم بگم 

به مامانت هم بگو

ولی اصلا نمون

وظیفه شوهرته که بیاد بهت سر بزنه نه اینکه تو بری پیش مادرش کلفتیش رو بکنی

بهش رو نده اصلا

بگو تو نیستی من بمونم اونجا که چی بشه؟

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺
خب اومد بره خونشون ببینه این چه توجیهی ...اصلا تو عقد موندن تو خونه شوهر خوب نیس

خب چون گف فاصله شهر و روستاس گفتم.....

https://daigo.ir/secret/2452132653 درخواست دوستی ممنوع....من دیوونه ام یکهوودیدین فحش خواهر مادر دادم،😱🤫😝
بله باید اون انجام بده ولی دستش خالیه میدونم خودم انجام میدم همه چیو تحمل میکنم اخرش اینجوری اذیتم م ...

الهی

اشکال نداره حالا ولی نمون چون برات میشه وظیفه

به نامزدت بگو اگه میخوای بیشتر بمونم پیشت  منم به مامانم بگم یه روز بیشتر بمونه بعد باهم برگردیم شهر،روستا نمیتونم زیاد بمونم 🙃

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺
خب چون گف فاصله شهر و روستاس گفتم.....

فاصله باشه مرد زن نیس که بایدم تو عقد هی بره بیاد نه که دستور بده بمون کارای مامانمو بکن منم اومدم درخدمتم بلش ...هرچقد تو عقد کم پیداتر باشه دختر باارزشتر میشه وسلامت می مونه .....شوهرمنم یه جای دیگه بود من توشهر جمعه ها میومد میرفتیم بیرون از طهرتا عصر لدت میبردم هیچ وقت بیشتراز یه بار در ماه خونشون نمیرفتم اونم فقط برای چندساعت واسه ناهار تا عصر برمیگردون منو خونمون چون بابام حساس بود خانوادم دوست نداشتن بمونم خودمم همینطور .....تو یکسال ونیم عقدمون هم اونم بیشتراز ۵بار نیومد خونمون چون هرهفته بیرون میرفتیم میگشتیم .....درسته شوهرم رو مر میکرد خانوادش غر میزد اما من اهمیت نمیدادم بعدها خانوادش و فامیلاش همیشه میگفتن کار خوبه رو پدر تو میکرد نمیذاشت زیاد بری بیای احترام ها موند بینتون وهیچ اتفاقی هم نیفتاد کدورتی پیش بیاد

خب من گفتم ۱ روز باهم میمونیم اون میره شهر دیگه خونه نیست که من کنارش باشم بعدشم چون ماشین نداره اگه ...

خب وقتی خودش نیست شما برای چی تنها یه ماه بمونی خونه بابای اون ؟ 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
الهی اشکال نداره حالا ولی نمون چون برات میشه وظیفه به نامزدت بگو اگه میخوای بیشتر بمونم پیشت   ...

الان زنگ زد گفتم نمیخوامش بیا تمومش کنیم چون دیگه تحمل نمیتونم بکنم از گریه کردن مردم 😭