2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه با رفتن تو اجتماع مثل باشگاه و انواع کلاس از بین میره

البته خودتم باید تلاش کنی اگه اونجاها هم گوشه گیر باشی تاثیری نداره

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤

من با گوش کردن به سمینارهای روانشناسی و شخصیت شناسی خیلی بهتر شدم

هم خجالتی و درونگرا بودنم بهتر شد، هم اعتماد بنفسم بالا رفت

اتفاقا کتابای خوب بخونی کمک کننده ست

من شنیداری بیشتر برام جوابه ببین خودت چه مدلی هستی

نه شاید ۱۰ درصد. 

باید پاشی انجام بدی اون کارو. بری تو اجتماع باشگاه کتابخونه کلاس های مختلف. مثل اینه که بری دستور پخت کیک بخونی بعد بپرسی این کارو بکنم کیک درست میشه؟

اگه از ظاهر کسی ایراد گرفتم/ بهش توهین کردم/ سلیقه‌شو زیر سوال بردم و... به خاطر اینه که خودش چنین چیزی خواسته. وقتی تاپیک می‌زنید یعنی : لطفا نظر خودتون رو بیان کنید. این یعنی هر نظری باشه می‌پذیرم. اگر غیر از اینه لطفا توی توضیحات ذکر کنید که فقط هر چی میگید رو تایید کنم.
نه، اتفاقا اینطوری معیار سخت گیرانه تر میشه فوبیای اجتماعی بدتر میشه، واینکه درون گراتر میشه

منظورم ازدرون گرا تر شدن اینه که، با کتاب خوندن احتیاج به هم صحبت داشتن کمتر میشه دیگه سراغ آدما نمیره.

منظورم از معیار سخت گیرانه اینه که با کتاب خوندن آگاه تر و فرهیخته تر میشه طرف تو گزیده صحبت کردن و درست رفتار کردن سخت گیرتر میشه و بیشتر خجالتی میشه.

وقتی کتاب میخونی اتفاقا بیشتر باید مواظب باشی که خجالتی تر و منزوی تر نشی

من با گوش کردن به سمینارهای روانشناسی و شخصیت شناسی خیلی بهتر شدم هم خجالتی و درونگرا بودنم بهتر شد ...

چه سمینارایی؟من تو مدرسه خجالتی بودم و تو دانشگاه یرکلاس حرف که میخوام بزنم صدام میلرزه حالم خیلی خرابه 

چه سمینارایی؟من تو مدرسه خجالتی بودم و تو دانشگاه یرکلاس حرف که میخوام بزنم صدام میلرزه حالم خیلی خر ...

من سمینارهای مهرطلبی ، تیپ های شخصیتی و اعتماد بنفس و حرمت نفس دکترهلاکویی رو برای اینکار گوش کردم

حتی اضطراب و استرسش هم کمک میکنه

میدونی واقعیات رو بیان میکنه، خصوصیت های اخلاقی رو میگه، راه حلشو میگه و ادم اگاه میشه و راحتتر  ارتباط برقرار میکنه

ادم وقتی نسبت به خودش شناخت داشته باشه میدونه چرا یجایی حرف نمیزنه، میدونه چرا یکاری رو انجام نمیده، مثلا علت همین خجالتی بودن رو متوجه میشی و راه حلشم راحتتر پیدا میکنی

مثلا من قبلا کلا حرف نمیزدم و میگفتم اگه اشتباه باشه چی، اگه مسخره م کنن چی، طرف چی پیش خودش فکر میکنه

الان میگم فوقش اگه اشتباه گفتم طرف درستشو میگه و چیز یاد میگیرم دیگه مهم که نیست، یا میگم کسی که مسخره میکنه خودش کمبود درونی داره مسخره کردن منم سنگین نگاه میکنم

این جمله هم خیلی خوبه به خودت بگی ، حالا تهش مگه چی میخواد بشه که من استرس دارم یا تهش چی بخواد بشه که من حرف نمیزنم 

این تهش چی میشه یا مگه قراره چی بشه خیلی به ادم کمک میکنه

اینم بهت بگم با خودت توی اینه هم حرف بزنی خیلی روی اعتماد بنفس تاثیر داره، ادم اولش سختشه با بقیه راحت حرف بزنه توی آینه تمرین کن

همینم دکترهلاکویی میگه ها، مثلا حتی برای رژیم لاغری اینا هم توی اینه حرف زدن جوابه

کلا خودت بری بیوفتی رو دورش و گوش بدی متوجه میشی من چی میگم

تو این کانال سرچ کن سمینارهای دکتر فرهنگ هلاکویی 

لیست سمینارشو میاره

هرکدوم خواستی گوش کن، رایگان گذاشته

https://t.me/zehnsefid