2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یادش میفتم آب میشم

چه برسه به این که تایپش کنم🫠

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

یکی از اقواممون بود از فامیلای پدریم چون همش ازم سوالات خصوصی و راجب زندگیم میپرسید منم جمع و جورش کردم

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

تو همین سایت ی خانمی خیانت میکرد و با افتخار میگفت من ک دارم لذت میبرم شما فشار بخورین 

حتما کسی نگاتون نمیکنه وگرنه ما باهم خوشیم شوهر و بچه هم داشت 

هنوزم زیاد میبینمش تو تاپیکا .

🎧━━━━━━●─────── ⇆ㅤ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤ↻️ پرواز کن تا آرزو زنجیر را باور نکن ⁦❤️⁩                        
والا من سربه زندگیمه و معیارسنجش حیا برای دیگران نندارم

پس اطرافیانت آدمای خوبین خداروشکر

چون اصلا ربطی به این نداره طرف سرش به زندگیشه یا نه

مثلا اگه همسایه هر روز هوار بزنه فحش های رکیک بده بالاخره شما و بچه هاتون میشنوید و ناخداگاه زندگیتون تحت تاثیرش قرار میگیره

یا مثلا خونه خواهر شوهر یا اقوام برید جلو شما و همسرتون لباس عوض کنن با لباس زیر بچرخن قطعا شما میبینی و تاثیر داره روی روانتون

پس اطرافیانت آدمای خوبین خداروشکر چون اصلا ربطی به این نداره طرف سرش به زندگیشه یا نه مثلا اگه همس ...

خیر فحش رکیک اونا یا کلا سبک زندگیشون تاثیری روی من نداره قطعا ، من یک معیار ارزشی برای خودم دارم که توزندگی خودم کاربرد داره ااگر معیارزندگی کسی و ارزش هاش بامن متتفاوته به جای استفاده ازکلمه ی بی حیا سعی میکتم کمتربرخورد داششه باشم باهاش یااگه مجبوربه ارتباط باشم قطعا نوع رفتاراون برای من خنثی خواهدبود