2777
2789
عنوان

قلیون و مشکل من

161 بازدید | 23 پست

بچه ها من قلیون نمیکشم اون روز خاهرم اومد خونمون میخاستم ببینم میره بگه به مامانم یا نه چون میخاستم بگم مهمونیامونو بیادش همش خونس حوصلش سر میره دلم براش میسوخت یکم جلوش کشیدم الان رفته گفته بچه هم نیست ۱۸ سالشه باهمم خوب بودیم الان مامان بابام باهام بد شدن چی بگم بهشون ک باور کنن قبلا هم بچگی کرده بودم رفتم کشیدم ببینم چیه واقعا من قلیون بکش نیستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین که خواهرتو شناختی بردی 😅

پدر مادرت به مرور خوب میشن،درستش اینه که واسشون توضیح بدی میخواستی تستش کنی وگرنه خوشت نمیاد

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
همین که خواهرتو شناختی بردی 😅 پدر مادرت به مرور خوب میشن،درستش اینه که واسشون توضیح بدی میخواستی ت ...

گفتم باور نمیکنن اره واقعا خوب شد نیوردمش تو جمعمون

😐😐من خر ی بار اومدم جلو شوهرم ی نخ سیگار گذاشتم رو لبم الکی فندک گرفتم فقط خواستم ادا در بیارم 

آقا شد دعوا 😑ک اره تو قایمکی میکشی

ن از کجا معلوم کارای دیگه نمیکنی ..خلاصه تا یک هفته این موضوع کش پیدا کرد

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

چقد خواهرت بدجنسه😑  من با داداشم قلیون میکشیم ، برام پاد هم خریده موقعه ای که نمیشه قلیون کشی ...

پشت هم بودن رو یادتون دادن خونه پاچه خاری ادم فروشی یاد میدادن

😐😐من خر ی بار اومدم جلو شوهرم ی نخ سیگار گذاشتم رو لبم الکی فندک گرفتم فقط خواستم ادا در بیارم&nbs ...

من شوهرم خودش قلیون میکشه من نمیکشم خاستم اون عن خانم امتحان کنم الان نمیدونم چ کنم

همین که خواهرتو شناختی بردی 😅 پدر مادرت به مرور خوب میشن،درستش اینه که واسشون توضیح بدی میخواستی ت ...

بعد شوهرم پیش بابام تازه میره سرکار بنظرت به شوهرم میگ دیگ نیا یا حقوقشو نمیده ک شوهرم نره؟

گفتم باور نمیکنن اره واقعا خوب شد نیوردمش تو جمعمون

به مرور یادشون میره، اگه یه چیز مهم ترو گفته بود بد میشد واستون

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘