یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
20 سالــگیم بدتــــریـن ســال عمــرم بــود 🙂💔. ولی (عشــق) هنــــوز وجود داره این (نسل ماست) که وجــــودش رو نــدارع...💔❤️🩹🫂 اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️
دوست دارم یه همچین اتفاقی برام بیوفته فضولی کنم😂😂😂
سلام علیم. خوبی قشنگم ۱۱. روز ازت. هیچ خبری. ندارم عیب نداره فقط بگو. دلت برام تنگ نشده آخه میدونی چیه من خیلی دلم برای صدات چشای قشنگت تنگ شده بازم عیب نداره. علی جونم. میگما کیمیا شبا خوابش نمیبره. توهم خوابت نمیبره نه ؟ راستی. نقاشیتو کشیدم سایز بزرگ قاب کردم تو اتاقم قرار بود بیای نظر بدی ایراد بگیری. بیا بازم با لحن شیطنت امیزت بگو من بد کشیدم تهش بیا بغلم کن
من ی سیم کارتمو ی مدت استفاده نکردم بعد یه روز مهمونی بودم خواهرشوهرم گفت اومدی واتساپ گفتم نه من واتساپ ندارم نشون داد دیدم خط قبلی که ازش استفاده نمیکردم واگذار شده
عزیزم هرچه سریعتر برو اون جایی که سیمکارت رو خریدی بهش بگو منم اینجور شد خیلی اذیت شدم هرروز یکی بهم زنگ میزد خطرناکه ممکنه کسی زنگ بزنه بهت یا یه جرمی چیزی پیش بیات میوفته گردنت
اگر همین الان فعال کردی صبر کن چند ساعت دیگه یا فردا بزن پاک میشه
20 سالــگیم بدتــــریـن ســال عمــرم بــود 🙂💔. ولی (عشــق) هنــــوز وجود داره این (نسل ماست) که وجــــودش رو نــدارع...💔❤️🩹🫂 اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️