2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو اتاقمم کاری نمیکنم 

به من ارتباطی نداره که 

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳چادری ام🖤و به وصیت شهید فرمانده مهدی باکری چادری شدم  خودم رو در برابر شهدا مدیون میدونم  تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

سکوت کن تا مادرت اعصابش ریکاوری بشه اگه زود بری واسه آروم کردن مامان ممکنه عصبانیتربشه کمی ک گذشت کارا خونه رو انجام بده خونه رو واسش مرتب کن یه چای بده دستش این طور مواقع مامان حوصله شنیدن حرف کسیو نداره 

19

عزیزمی 

الهی فدات بشم خواهر 

والله ما دهه شصتیا  اکثرا پدر و مادرهامون ازدواج سنتی داشتن تحصیلات نداشتن تفاهم نداشتن زندگی جمعی داشتن دخالت مادرشوهر و .... داشتن یعنی اونقدر تو زندکی هامون مصیبت و دعوا بود ک حد نداشت 

ما بچه ها برعکس بودیم ما پدر و مادر رو درک میکردیم بخدا تو دعاهاتون ی کمکی هم به ما می زدن .

یعنی بخدا لعنت به اون رمان بره ک برنگرده 

استرس داشتیم شب و روز 

لطفا لایک نکنید .