2777
2789

منظور از خاموش شدن قطع ارتباط به آیفونه ؟! داخل کیس بذارید و درب رو باز کنید میزان شارژ( کیس + دوتا ایرپاد) رو بررسی کنید (گاهی پین داخل کیس کثیف میشه و ایرپاد شارژ نمیشه !).

آخرین راه با فشار دادن دکمه پشت ریست کنید.

🚶🏻‍♂️I AM

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظور از خاموش شدن قطع ارتباط به آیفونه ؟! داخل کیس بذارید و درب رو باز کنید میزان شارژ( کیس + دوتا ...

اره منظورم اونه

همه ی اینکارارو میکنم ولی تا متشل میشه دو ثانیه بعد اتصالش قطع میشه

اره منظورم اونه همه ی اینکارارو میکنم ولی تا متشل میشه دو ثانیه بعد اتصالش قطع میشه

پس قطعا خود ایرپاد ها شارژ دارن ! از قسمت بلوتوث فورگت کنید ، آیفون هم خاموش روشن کنید ، بعد مجدد با دکمه پشت کیس ریست رو انجام بدین . درست نشد ممکنه مشکل سخت افزاری باشه ( مثل ضربه و ..)

🚶🏻‍♂️I AM
پس قطعا خود ایرپاد ها شارژ دارن ! از قسمت بلوتوث فورگت کنید ، آیفون هم خاموش روشن کنید ، بعد مج ...

اره احتمالا سخت افزاری باشه چون این راه هارو امتحان کردم

مرسی از راهنماییتون عزیز❤

اره احتمالا سخت افزاری باشه چون این راه هارو امتحان کردم مرسی از راهنماییتون عزیز❤

کمک کننده هم نبود عذر… ، اگه مدت زمان زیادی هم استفاده کردین میشه با باتری هم مشکوک بود . انشالله حل بشه . 

🚶🏻‍♂️I AM