2777
2789
عنوان

چرا این ویروس ولم نمی‌کنه 🥹

164 بازدید | 16 پست

دو روز پیش شروع شد با عطسه و بدن درد تب سر درد سرگیجه حالت تهوع بی اشتهایی گلو درد الانم سرفه خلط دار حتی آزیترومایسین هم جواب نیست کسی هم نیست ببرتم بیمارستان سرم بزنم الان تا کی باید تحمل کنم😭

مرا با حقیقت بیازار. اما هرگز با دروغ، آرامم نکن!  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا حالا ها خوب نمیشه  من با کلی آمپول و سرم و قرص بعد ۲۰ روز خوب شدم البته سرفه هامو هنوزم د ...

شوهرم ۲۵ این ماه میاد نمیتونم تا اون موقع صبر کنم برم دکتر جونم داره در میاد🥴 همش تقصیر مادرم گفتم نمیام پیشت گفت بیا اینقدر اصرار کرد آخرش منم گرفتم حالا دلش خنک شده منم گرفتم

شلغم،ویتامین سی، اویشن،سوپ مایعات گرم بخورسیستم ایمنی تقویت کن

همه ی اینارو خوردم هنوز علائم ها ادامه داره روز ب روزم ی چیز جدید تر اضافه میشه🥹

خب خودت برو دکتر 

روستا هستم تا درمانگاه پیاده رفتم ب زور اونم دکتر نبود داروخانه بهم دارو داد انگار هیچی ب هیچی سرم هم تموم کردن باید برم بیمارستان ۴۵ کیلومتری دوره کسی نیست ببرتم🥲

عزیزم من سه هفته دقیق افتاده بودم 

الانم تازه یه ذره بهتر شدم ولی بدنمم ضعیف بی حال دهنم تلخ گوارشم ریخته بهم خلط و.. هنوز زیاد دارم 

ازیترو جواب نمیده این سویه جدید کروناست 

برو دکتر بگو کپسول کو اموکسی برات تجویز کنه خودسرانه نخریا 

کپسول کو اموکسی و شربت دیفین و شربت ضد خلط اویشن و عسل 

دکتر متخصص عفونی برا من نوشت 

عزیزم من سه هفته دقیق افتاده بودم  الانم تازه یه ذره بهتر شدم ولی بدنمم ضعیف بی حال دهنم تلخ گ ...

تا شوهرم نیاد نمیتونم برم شوهرم گرفت ی ماه درگیر بود ویروس عفونی انگار خلط گلو اصلا خشک نمیشه شوهرم کوآموکسی کلاو هم خورد بازم میگفت خوب نشده، کم گرفتاری داشتم فقط همینم کم بود

تا شوهرم نیاد نمیتونم برم شوهرم گرفت ی ماه درگیر بود ویروس عفونی انگار خلط گلو اصلا خشک نمیشه شوهرم ...

عزیزم درمان این درد فقط کو اموکسیه 

منم خوردم یه باکس کاملشو باز بهتر شدم 

من ازیترو خوردم سفازلین تزریق کردم سفتروباکسون تزریق کردم اصلا جواب ندادم 

فقط و فقط کو اموکسی 

با اون دوتا شربته