الان تاپیک پربازدید اونی که خواستگارش شرط اش رو قبول کرده بود دیدم ... بعد یه سری به تاپیک هاش زدم راجب سود سهام عدالت بود یکی برام جالب بود که اونی که این همه ادا داشت و ماهی ۲۰ میگرفت چرا باید نگران ۲۰۰ هزار پولش باشه واریز شده یا نه ؟
یه چیز دیگه اینکه یه جمله ی مشهوری فکر کنم انیشتن داره میگه وقتی یکی خیلی داره داد میزنه پولداره مطمئن باش نیست اگه میگه خیلی تلاش میکنه مطمئن باش نیست ..... چون اگر بود اونو جار نمیزد.....
خیلی پزشک تو اطرافم دیدم و تو خانواده که خیلیی خاکی هستن .... هیچ کدوم انقدر ادعاشون نمیشه ....
بعد یه بنده خدایی تاپیک زده پزشکم خودم و کلی بی احترامی میکنه به مردم تازه بیو گذاشته که اگه آدم مدرک تحصیلی نداشته باشه شعور نداره ... بعد کلی دعوا میگیره با همه تو تاپیک هاش ... برعکس حرفی که زد عمل میکنه .....
من تو اطرافم زیاد دیدم که حتی خونه دار بودن پزشک رفته خواستگاریشون.... خب این خانم وقتی خودش پزشک هستش قطعا باید یه پزشک بیاد خواستگاری چطور تو دانشگاه و این وی اون ور و بیمارستان پیدا نکرده؟
بعد تو تاپیک های قبلی گفته ماما .... بعد گفته زایمان دادن دستش .... به دست کدوم دانشجو پزشکی زایمان میدن؟
من خودم چیز خاصی نیستم یه آدم عادی هستم ولی زشته واقعا اینطوری عقده ای بازی در نیارید قبل دروغ فکر کنید ....
برفرض اصلا دکتر باشی ... کدوم احمقی که شغلش و جایگاه اجتماعیش از پزشک کمتر هستش میاد خواستگاری یه دکتر ... نمیگم عیب یا محال هستش ولی الان دیگه اتفاق نمیوفته....
از طرفی هم طرف کل تاپیک هاش راجب خواستگار و پیدا کردن خواستگار و شوهر کردن هستش ..
خیلی برخوردش بد بود با کاربرا بدم اومد واقعا.... بعد جالب اینه تو تاپیک هاش یه بار زده نامزد داره یه بار دوس پسر یه بار عشق الانم خواستگار