2777
2789

چرا میری بهداشت ؟! چرا پیش دکتر خودت نمیری؟!

بهداشت یه مشت مامای بی سواد ریختند به خدا ، یه متخصص زنان درجه یک پیدا کن، پیشش پرونده تشکیل بده

ᓘـُنُڪ آטּ قُمـــار بازے ڪِــہ بِباᓘـت آنچِـہ بوבش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا میری بهداشت ؟! چرا پیش دکتر خودت نمیری؟! بهداشت یه مشت مامای بی سواد ریختند به خدا ، یه متخصص ز ...

من کلا زیر نظر متخصص هستم چون مادر پر خطزم رفتم فعلا برای تشکیل پرونده 

چرا میری بهداشت ؟! چرا پیش دکتر خودت نمیری؟! بهداشت یه مشت مامای بی سواد ریختند به خدا ، یه متخصص ز ...

من بهترین متخصص زنان رفتم ولی بهداشت هم خوبه

یه وقت شک داری میری صدای قلب را میشنوی اروم میگیری😍

البته من از بهداشت واقعا راضیم خیلی دقیق ازمایش چکاپ را نگاه کرد د۳ هم چون روز مرز بود گفت شروع کن درحالی که دکتر خودم گفته بود فعلا صبر کن هنوز نرماله

بهداشت گفت تا صبر ‌کنی از نرمال خارج میشی بخور

من کلا زیر نظر متخصص هستم چون مادر پر خطزم رفتم فعلا برای تشکیل پرونده 

ویتامین د و فولیک اسید رو که باید بخوری

ولی اصلا دیگه بهداشت نرو

نی نی که به دنیا اومد ببرش واکسناشو بزن

بخدا اینقدر فضول و بیکارند بهداشتیا

بخوای سزارین کنی میگند چرا طبیعی نه 

بخوای شیر خشک بدی ، دخالت میکنند دعوات میکنند

الکی و سر خود آزمایش میفرستند

فقط و فقط دکتر خودت اصلا بهشون محل نده

ᓘـُنُڪ آטּ قُمـــار بازے ڪِــہ بِباᓘـت آنچِـہ بوבش
من بهترین متخصص زنان رفتم ولی بهداشت هم خوبه یه وقت شک داری میری صدای قلب را میشنوی اروم میگیری😍 ...

اره بهداشت ما نزدیک خونمه یک دقیقه است برای چکاب هر از گاهی خوبه

ویتامین د و فولیک اسید رو که باید بخوری ولی اصلا دیگه بهداشت نرو نی نی که به دنیا اومد ببرش واکسنا ...

خودم بدم میاد از حرفهاشون ولی به من گفتن خودشون زیر نظر دکترت باش هر چی گفت😁😁از من میترسن چون سابقه ام خرابه🤣

اره بهداشت ما نزدیک خونمه یک دقیقه است برای چکاب هر از گاهی خوبه

بهداشت راهنماییهاشون برای من خوب بوده

بعد اینکه باهاشون دوست میشی یه وقت سوالی داشته باشی در مورد بارداری یا شیر دهی قشنگ راهنمایی میکنن