2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بادمجون ها رو سرخ کن.همه رو بریز تو تابه،گوجه خورد یا حلقه کن بریز روشون.ادویه و نمک بزن.درشو بزار،زیرشو‌ ملایم کن.

گوجه خودش آب میندازه میپزن.ولی اگه دوست داری آبدارتر ،یا پخته تر بشن،یه نصف استکان آب بریز روشون+یکم رب گوجه

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

بادمجان دسرخ کن بعد گوچه ریز ریز کن بریز روبادمجان فلفل سیاه قرمز نمک زردچوبه بریز تف بده بعد قشنک تف بده اخرم یه کم اب بریز تابادمحون گوجه مزه دارشن. بپزن. من این طوری درست می کنم یه کم رب بریز تف بده

من بادمجونو سرخ می کنم بعد پیاز فراوون خلالی شده سرخ می کنم،گوجه ها رو هم نکینی می کنم و با پیاز سرخ شده تفت میدم آبشون کشیده بشه به روغن که افتاد یکم دارچین می ریزم و چند ثانیه میذارم دارچین هم تفت بخوره بعدش بادمجونا رو بهش اضافه می کنم با یکم آب میذارم اروم قل بزنه تا کاملا ابش کشیده بشه و یکم ته دیگ بزنه خیییلی خوشمزه میشه 

«شخصی که در ۵ سال آینده خواهید بود بر پایه کتاب‌هایی است که امروز می‌خوانید و افرادی که دور و بر خود دارید» کانال کتابخوانی من در ایتا: https://eitaa.com/Abstract_ofthe_book
بعد جدا جدا یا آخر سر مخلوطش میکنی گوجه و بادمجون رو؟

اگه سریع باشه اول بادمجون بعد گوجه 

اگه اروم باشم جدا جدا

برای افزایش حقوق همسرم و اینکه تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

من اینجوری دوست دارم

بادمجون سرخ شده با پیاز داغ و گوجه سرخ شده و نمک و کمی فلفل 

گاهی یکم فلفل دلمه هم میزنم

همه ی اینا رو تو ماهیتابه درشو میذارم نرم شه و بعد راحت قاطی میکنم شکلش جالب نمیشه ولی طعمش عالی


در این فکرم من و دانم که هرگز    مرا یارای رفتن زین قفس نیست    اگر هم مرد زندانبان بخواهد       دگر از بهر پروازم نفس نیست    

من بادمجونو حلقه حلقه میکنم سرخ میکنم بعد حسابی میکوبم (دوست ندارم بادمجون درشت باشه واسه همین میکوبم) 

بعد تو یه ظرف دیگه پیاز رنده شده رو سرخ میکنم گوجه هم رنده میکنم اضافه میکنم قشنگ تفت میدم تا رنگش باز شه و به روغن بیفته بعد کمی زردچوبه و یه کم رب میزنم دوباره تفت میدم یه لیوان آبم توش میریزم تا جوش بیاد (البته ما چون 5 نفریم و بادمجونمون زیاده یه لیوان آب میریزم) چون نباید آبش زیاد باشه... بعد با بادمجونا مخلوط میکنم و نمکم میزنم و با حرارت ملایم میزارم نیم ساعت بپزه و جا بیفته.... فوق‌العاده میشه من کنارش سالاد شیرازی هم میزارم خیلی میچسبه.. یادم رفت بگم با پیاز سیر هم سرخ میکنم

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   8080aylinamm  |  1 ساعت پیش
توسط   shabaram  |  1 ساعت پیش