من بادمجونو حلقه حلقه میکنم سرخ میکنم بعد حسابی میکوبم (دوست ندارم بادمجون درشت باشه واسه همین میکوبم)
بعد تو یه ظرف دیگه پیاز رنده شده رو سرخ میکنم گوجه هم رنده میکنم اضافه میکنم قشنگ تفت میدم تا رنگش باز شه و به روغن بیفته بعد کمی زردچوبه و یه کم رب میزنم دوباره تفت میدم یه لیوان آبم توش میریزم تا جوش بیاد (البته ما چون 5 نفریم و بادمجونمون زیاده یه لیوان آب میریزم) چون نباید آبش زیاد باشه... بعد با بادمجونا مخلوط میکنم و نمکم میزنم و با حرارت ملایم میزارم نیم ساعت بپزه و جا بیفته.... فوقالعاده میشه من کنارش سالاد شیرازی هم میزارم خیلی میچسبه.. یادم رفت بگم با پیاز سیر هم سرخ میکنم