2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا لباس خوب و فضای فیلم عالیییییی و بازی بازیگرا هم خوب بود ولی داستان فیلم مزخرف بود و تکراری.

کجا تکراری بود؟ از روی فرنکنشتاین ساخته بودنش ولی مدرنش کرده بودن، شبیهش چه فیلمی هست؟

کجا تکراری بود؟ از روی فرنکنشتاین ساخته بودنش ولی مدرنش کرده بودن، شبیهش چه فیلمی هست؟

من فرانکشتاین رو ندیدم. سوژه رو میگم به شدت تکراری بود دیگه. هم مداخله توی آفرینش و پیوند زدن موجودات به هم به شدت تکراری بود هم این داستان آزادی زن

سوال شغلی نپرسید

من فرانکشتاین رو ندیدم. سوژه رو میگم به شدت تکراری بود دیگه. هم مداخله توی آفرینش و پیوند زدن موجودا ...

فرنکنشتاین یه داستان کلاسیک هست مال چند قرن پیش این فیلم هم از روی اون ساخته شده بود، حالا ممکنه توی فیلم های دیگه هم از این ایده استفاده شده باشه، داستان آزادی زن هم که هیچوقت نمیتونه تکراری بشه چون موضوع با اهمیتیه، یعنی شما ترجیح میدین فیلم های با محتوای فمینیسمی نسازن و دنیا پیشرفت نکنه؟