2777
2789

یه خانمای قبلأ همسایمون بود برام تعریف کرد که خواهرشوهرش دوتا بچه داره و فهمیده شوهرش بهش خیانت کرده و دراخر هم با زنه ازدواج کرده زنه هم چندتا بچه داره 

گذشت تا امروز همسایمون رو با یه خانمی دیدم 

که متوجه شدم همون خواهر شوهرشه 

این خانم از نظر زیبایی چیزی کم نداشت 

صورت صاف مثل اینه پوست سفید چشمای زیبا ابرو هاش ناز وووو

در برخورد اول واقعأ اخلاقشم خوب بود 

خلاصه 

مطمئن شدم مردا فقط ذاتشون خرابه که خیانت میکنن 

وگرنه ماخانما مشکلی نداریم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره بابا 

من که هرکی دیدم خیانت کرده زنش خیلی خوشکل بوده 

اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 
# ‍قضاوت_نکنیم

کیو قضاوت نکنیم مرد هرزه رو؟  

🍋🍋🍋🍋ما نینیسایتیا گرسنگان عکسی هستیم  🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋ellen_.art@🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋به صورتی بودن گوگولی بودن اینجا نگاه نکن این سایت خیلی ترسناکه👹☠️☠️🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋 🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍒🍋🍋🍋🍋🍋

۹۹ درصد بازیگران و خوانندگان زن دنیا به خاطر خیانت جدا شدن که از زیبایی کم‌ندارن

بله ذات مرد خراب تاثیر داره

ولی یادت باشه مرد ذاتش جوری هست که با نگاه اثر میگیره.خلقتش اینجوریه.حضرت یوسف هم اگر کمک خدا نبود نمیتونست بر گناه غلبه کنه

پس وقتی خدا به مرد گفته نگاهت و به زن گفته زیباییت رو بپوشون میدونسته چی میگه.چون این دو تا مکمل هم هستن

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

دقیقا همینطوره.به مشهور ترین و زیباترین بازیگران هم خیانت میشه.

یه همسایه داشتیم میگفت زن داداشش خیلی زشته صورتش پر از جای جوش و سیاه و اصلا نمیشه نگاش کرد حتی!!بعد داداشم مثل پروانه دورش میگرده

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم

نه اینطوری نیست واقعا این فریب دادن خود و نادیده گرفتن صورت مسأله ست 

کسی که مثلا پنج سال ده سال از زندگیش گذشته و تازه خیانت می‌کنه کجاش تنوع طلبه؟ 

این مدل آدما که چند سال متعهد هستن توی رابطه شون بعد خیانت میکنن توی رابطه شون یه خلأ عاطفی دارن یه نیاز پاسخ داده نشده دارن و چون قدرت حل مسأله شون هم پایینه ممکنه اصلا مطرح نکنن یا اگر مطرح هم کنن جوابی نمی‌گیرن و متعاقبش خیانت میکنن 

مرد و زن هم نداره فکر نکن زن ها کم خیانت میکنن متاسفانه من خودم دو نفر میشناسم که خانم خیانت کرده شوهراشون اصلا روحشون هم خبر نداره ولی با رفتارشون برای خانم خلأ عاطفی جدی ایجاد کردن که منجر به خیانت شده 

اونی که از اول زندگی هی خیانت می‌کنه هی هرز می‌پره هی چشم و چالش میچرخه اونه که تنوع طلبه صد سال هم بگذره هزار نفر رو تست کنه باز تنوع طلب میمونه بقیه خلأ عاطفی دارن

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85