2777
2789
عنوان

خانمهایه لحظه لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 31 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخش خیلی سوال پرسیدم

خواهش میکنم🤩اره مثل نماز و...راستش نمیتونم نظری بدم درباره ی راحتی.ولی شخصا مرجع خودم فوق العاده بروز هستند یعنی هر ابهامی داشتم تاالان برطرف شده بااستفتاهاشون.من خیلی برام مهم بود این موضوع چون ک راحت ب جواب سوالم برسم چون جهان داره ب سمتی میره هرروز یه چیز جدید مثلا هوش مصنوعی و مجازی و..واحکامشون برام مهم بود

خواهش میکنم🤩اره مثل نماز و...راستش نمیتونم نظری بدم درباره ی راحتی.ولی شخصا مرجع خودم فوق العاده بر ...

تقلیدب رهبریعنی راحته  بعضی هاخیلی سختش کردن 

بایداینجوری باشه اونجوری باشه 

تقلیدب رهبریعنی راحته  بعضی هاخیلی سختش کردن  بایداینجوری باشه اونجوری باشه

خوب کلا ک احکام رعایت کردن یکم سخته مثلا من دلم میخواد فلان کارو کنم ولی احکام میگه جایز نیست یاحرام هست پس اگر نگاه خدا واهل بیت برام مهمه قطعا دقیق سعی میکنم انجامش بدم🙂

خوب کلا ک احکام رعایت کردن یکم سخته مثلا من دلم میخواد فلان کارو کنم ولی احکام میگه جایز نیست یاحرام ...

آخه بعضی هامثلامیگن موقع مسح سرحتماابایدموهات ازفرق بازبشه بعدمسح کنی این سخت گرفته

ولی مرجع دیگه میگه نه فرقی نداره همین که روی موهات بکشی درسته .این آسون گرفته 

ازاین لحاظ میگم حالایکیشوگفتم

منظورم اینه که رهبراین سخت گیری هارو داره توی غسل و...؟

آخه بعضی هامثلامیگن موقع مسح سرحتماابایدموهات ازفرق بازبشه بعدمسح کنی این سخت گرفته ولی مرجع دیگه م ...

همین دیگ همون ک فک میکنی تو یه مسئله اسون گرفته تو ۱۰تا دیگ ممکنه سخت گرفته باشه😅بنظر من ک اعلم هستند وسخت گیری اگ دارند باعلمه دیگ الکی نظر نمیدن.براغسل رو بذار ببینم بگم