لیللللییییییییی مدیر عضویت: 1401/03/10 تعداد پست: 558 عنوان بیاید بگید نهار چی دارید؟ | مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 69 پست فقط خودمم بنظرتون نهار چی بذارم بی دردسر و ساده باشه 1402/12/14 | 11:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
همسرمدنیام عضویت: 1400/05/27 تعداد پست: 6124 تنورچه چیه تنور میدونی چیه ؟؟تنور چرم میکنن گوشت گوسفند ادویه میزنن میزارن داخل تنور خوب سرخ برشته میشه مهم1.شما نمیتوانید صابون روی چشمانتان بریزید2.شما نمیتوانید موهایتان را بشمارید3.شما نمیتوانید از بینی خود نفس بکشید، زمانیکه زبانتان بیرون است.4.شما مورد سوم را انجام دادید! 5- ﺯﻣﺎﻧﯿﮑﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﯾﺪ،ﻓﻬﻤﯿﺪﯾﺪ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﻣﺎ ﺷﺒﯿﻪ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺣﯿﻮﺍﻥ ﺑﺎ ﻭﻓﺎ ﺷﺪﯾﺪ6- ﺍﻻﻥ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻣﯿﺰﻧﯿﺪ،ﺩﺭﺣﺎﻟﯿﮑﻪ ﺳﺮﮐﺎﺭ ﺭﻓﺘﻪ ﺍﯾﺪ7.کپی کنید و برای دیگران بفرستید و اﻧﺘﻘﺎﻡ ﺍﻻﻥ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ!سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیاسیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا8 -شما آنقدر تنبل هستيد كه اين 40 تا سيا رو نخوندين9 -شما آنقدر سهل انگارهستيد كه متوجه نشدید يكي از آن ها سينا ميباشد10 -شما آنقدر ساده هستيد كه رفتيد بالا و پيدا نكرديد11 -من شما را سر كار گذاشتم12 -داريد ميسوزيد13 -بي مزه هم خودتي!14 -از اينكه شما را سركار گذاشتم خوشحال باشيد!15 -الان نفهميديد كه خوشحال رو اشتباه نوشته بودم16 -بازم رفتيد چك كرديد ولي من بازم سركارتون گذاشت😂✌🏻اینو از دوست نی نی سایتی کپی کردم 🤣😐
زندگیییییییییییییی عضویت: 1401/04/05 تعداد پست: 610 وقتی که تنهایی باید بیشتر به خودت اهمیت بدی ، حتما یک غذای خوب و باب میل خودت درست کن
لیللللییییییییی مدیر استارتر عضویت: 1401/03/10 تعداد پست: 558 از دیشب تاحالا قورمه سبزی بار گذاشتم به به چه شود😋😋
دخترانه۵۹ عضویت: 1402/10/24 تعداد پست: 16182 تنور گرم میکنن گوشت گوسفند میزارن داخلش خوب سرخش میکنه البته بازار میپیم درست کنن چون تنور دا ... برای کجای ایران هست این غذا؟عجیب بود برام🙂
لیللللییییییییی مدیر استارتر عضویت: 1401/03/10 تعداد پست: 558 وقتی که تنهایی باید بیشتر به خودت اهمیت بدی ، حتما یک غذای خوب و باب میل خودت درست کن برعکس آدم دستو دلش نمیره واسه ی نفر همش آشپزی کنه
همسرمدنیام عضویت: 1400/05/27 تعداد پست: 6124 برای کجای ایران هست این غذا؟عجیب بود برام🙂 نمیدونم دقیقا ولی خودمون سیستان بلوچستانی هستیم تباهگ هم حتما نشنیدی اونم خیلی خوشمزه هس گوشت گوسفند چرم میزنن بهش انار خشک تفت داده ک با اب قاطی شده میزن بیرون میزارن تا چن روز تا خشک خشک بشه بعد با برنج درستش میکنن این غذای اصیل بلوچاست مهم1.شما نمیتوانید صابون روی چشمانتان بریزید2.شما نمیتوانید موهایتان را بشمارید3.شما نمیتوانید از بینی خود نفس بکشید، زمانیکه زبانتان بیرون است.4.شما مورد سوم را انجام دادید! 5- ﺯﻣﺎﻧﯿﮑﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﯾﺪ،ﻓﻬﻤﯿﺪﯾﺪ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﻣﺎ ﺷﺒﯿﻪ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺣﯿﻮﺍﻥ ﺑﺎ ﻭﻓﺎ ﺷﺪﯾﺪ6- ﺍﻻﻥ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻣﯿﺰﻧﯿﺪ،ﺩﺭﺣﺎﻟﯿﮑﻪ ﺳﺮﮐﺎﺭ ﺭﻓﺘﻪ ﺍﯾﺪ7.کپی کنید و برای دیگران بفرستید و اﻧﺘﻘﺎﻡ ﺍﻻﻥ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ!سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیاسیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا8 -شما آنقدر تنبل هستيد كه اين 40 تا سيا رو نخوندين9 -شما آنقدر سهل انگارهستيد كه متوجه نشدید يكي از آن ها سينا ميباشد10 -شما آنقدر ساده هستيد كه رفتيد بالا و پيدا نكرديد11 -من شما را سر كار گذاشتم12 -داريد ميسوزيد13 -بي مزه هم خودتي!14 -از اينكه شما را سركار گذاشتم خوشحال باشيد!15 -الان نفهميديد كه خوشحال رو اشتباه نوشته بودم16 -بازم رفتيد چك كرديد ولي من بازم سركارتون گذاشت😂✌🏻اینو از دوست نی نی سایتی کپی کردم 🤣😐
کیت0مدیلتون عضویت: 1402/02/19 تعداد پست: 211 اره عزیزم جدی نمیدونستم فقط ما میگیم آره این کلمه فقط واسه شیرازیایه گل گلابه
hapoei عضویت: 1400/10/02 تعداد پست: 22614 تنور میدونی چیه ؟؟ تنور چرم میکنن گوشت گوسفند ادویه میزنن میزارن داخل تنور خوب سرخ برشته میشه&nb ... میشه منم بیام خونتون مهمونتون باشم 🥺 👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
زندگیییییییییییییی عضویت: 1401/04/05 تعداد پست: 610 برعکس آدم دستو دلش نمیره واسه ی نفر همش آشپزی کنه اگه به خودت اهمیت ندی ، کم کم این حس به دیگران منتقل میشه که تو مهم نیستی ، پاشو حتی اگه شده یک غذای ساده برای خودت بذار
لیللللییییییییی مدیر استارتر عضویت: 1401/03/10 تعداد پست: 558 فاصولیه داریم تو هم دو پیازه یا املت بزن فاصولیه چیه
دخترانه۵۹ عضویت: 1402/10/24 تعداد پست: 16182 نمیدونم دقیقا ولی خودمون سیستان بلوچستانی هستیم تباهگ هم حتما نشنیدی اونم خیلی خوشمزه هس ... چه عجیب 🙂
همسرمدنیام عضویت: 1400/05/27 تعداد پست: 6124 میشه منم بیام خونتون مهمونتون باشم 🥺 بیا عزیزم اگ ایرانشهر ادرس بدم بیاااخوشحال میشم🥹🥹 مهم1.شما نمیتوانید صابون روی چشمانتان بریزید2.شما نمیتوانید موهایتان را بشمارید3.شما نمیتوانید از بینی خود نفس بکشید، زمانیکه زبانتان بیرون است.4.شما مورد سوم را انجام دادید! 5- ﺯﻣﺎﻧﯿﮑﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﯾﺪ،ﻓﻬﻤﯿﺪﯾﺪ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﻣﺎ ﺷﺒﯿﻪ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺣﯿﻮﺍﻥ ﺑﺎ ﻭﻓﺎ ﺷﺪﯾﺪ6- ﺍﻻﻥ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻣﯿﺰﻧﯿﺪ،ﺩﺭﺣﺎﻟﯿﮑﻪ ﺳﺮﮐﺎﺭ ﺭﻓﺘﻪ ﺍﯾﺪ7.کپی کنید و برای دیگران بفرستید و اﻧﺘﻘﺎﻡ ﺍﻻﻥ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ!سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیاسیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا8 -شما آنقدر تنبل هستيد كه اين 40 تا سيا رو نخوندين9 -شما آنقدر سهل انگارهستيد كه متوجه نشدید يكي از آن ها سينا ميباشد10 -شما آنقدر ساده هستيد كه رفتيد بالا و پيدا نكرديد11 -من شما را سر كار گذاشتم12 -داريد ميسوزيد13 -بي مزه هم خودتي!14 -از اينكه شما را سركار گذاشتم خوشحال باشيد!15 -الان نفهميديد كه خوشحال رو اشتباه نوشته بودم16 -بازم رفتيد چك كرديد ولي من بازم سركارتون گذاشت😂✌🏻اینو از دوست نی نی سایتی کپی کردم 🤣😐
هرمیون3 عضویت: 1402/07/23 تعداد پست: 7178 آره این کلمه فقط واسه شیرازیایه گل گلابه 😍😁 خانه شماره 12 میدان گریمولد