2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مدت بچه رو به اش و الو اسفناج و اینا ببند ..تغذیه اش رو دقت کن ...راستی فقط لاکتولوز هست که تنبلی روده نمیاره بقیه اش روده رو وابسته میکنه ....

مرا هزار امیدُ هر هزار تویی💚خدا💚

وای نگو از یبوست که من یمدت با دختر ۴ سالم گرفتار بودم-هنوز یادم میاد دلم میخواد گریه کنم-چقدر هر دومون زجر کشیدیم-اما مشکل دختر من این بود یبار یبوست گرفت با زورو درد تخلیه کرد بعد دیگه میترسید بره دستشویی تا ۵ روزم خودشو نگه میداشت باز با هزار تا دارو و گریه و جیغ و تو تشت آبو حرص خوردن من بزور میکرد-اونم که دیگه از بس نگه داشته بود باز درد داشت -منم لاکتالوز میدادم-از همون پودرا که میگی میدادم-تا کم کم خودش خوب شد خداروشکر-مرتب پودرارو ادامه بده انشاالله خودش بهبود پیدا میکنه 

این موردی که میخوام بگم در مورد بزرگسالان هم صدق می‌کنه.

نون. کلا هرچیزی که آرد داره. مثل کیک. شیرینی و خود نون...

این یبوست میاره.

می‌بینید قبل پخت نون، کنده چقدر چسبناکه؟! آب و آرد قاطی کردن نون بپزن، ساختارش مثل چسب هستش. اون حالت داخل بدن هم هست، توی روده میچسبه. محتویات روده هم میچسبونه به هم، مثل سنگ سفت میشه.

اول از همه نون رو براش حذف کن.

بعد بیشتر آبگوشتی بهش غذا بده. ولی نون توش‌نریزها.

کانال یوتیوب زدم. 4 تا کودک (خواهرزاده هام) دوزبانه کردم! 🙃😄😍 سوال داشتی بپرس