2777
2789
عنوان

ی سوال شخصی فقط متاهلا اگاه

322 بازدید | 43 پست

سلام خانما من در دوران پریودی درد زیادی تحمل میکنم به طوری که اگه واقعا دارو استفاده نکنم فک نکنم دوام بیارم چون بسیار شدید کمر درد دل درد حالت تهوع فشار بالا پری شب خیلی دلدرد داشتم روز دوم پری بود و به مارشوهرم گفتم ها اما اصرار کرد خونه تکونی بکنیم و کردیم فرش اشپزخونه و شستشوی اینا بعدش من شبش دلدرد شدیدی گرفتم که با استفاده دوتا شیاف پلم اصلا اروم نشد به جیغ اینا رسیدم بعد صبحش شوهرم میگه نزدیک بود کتک بخوری ها تو خیلی به خودت گوش میدی نمیگی مامانم نگران میشه حالا مامانشم اصلا نیومد حالمو بپرسه بگین من با این شوهر دیونه کن چیکار کنم واقعا حالم خیلیبد شد اصن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درد خیلی زیاد طبیعی نیست برو دکتر

اگر خوشبختی را برای یک ساعت می‌خواهید؛ چرت بزنید.🥱اگر خوشبختی را برای یک روز می‌خواهید؛ به پیک نیک بروید.🏞️اگر خوشبختی را برای یک هفته می‌خواهید؛ به تعطیلات بروید.🚗اگر خوشبختی را برای یک ماه می‌خواهید؛ ازدواج کنید.👩‍❤️‍👨اگر خوشبختی را برای یک سال می‌خواهید؛ ثروتمند بشوید💸و اگر خوشبختی را برای یک عمر می‌خواهید؛یاد بگیرید کاری را که انجام می‌دهید دوست داشته باشید...❤️

وا ببخشیدا ولی پسر و مادر جفتشون دیوونه ان 

شما کاش حرف مادرشوهرتو گوش نمیدادی زیر بار نمیرفتی

اخه شوهرت چقد نفهمه ب جای ک بگه درد داری فلان سعی کنه ارومت کنه طرف مامانشو میگیره 🤦🏻‍♀

خدایی چند وقته زیر ی سقفین

مردا همینن خواهر 

دیشب با شوهرم حرف میزدم همینجور معمولی بعد گفت چقدر حرف میزنی بعدش خواهر شوهرم زنگ زد بهش نیم ساعت شاید بیشتر باهاش حرف زد 🤕 

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔

میگفتی تو که انقد حرص مادرت میزنی خوب همونو میگرفتی دیگه چکار داشتی زن بگیری 

حالا مادر شوهرم صدبار گفته بیا کمک بدید کارای عید بکنید شوهرم گفته زن من اندازه خودش بشوره بسابه داره شما یکی بگیر کارات بکنه 

بحث با نادان توهین به شعور خودمه🙏🏼

خب به ننه شوهرت میگفتی درد دارم پارسال مادرشوهرم گفت قالی بشوریم گفتم من که پریودم نمیتونم بهت کمک کنم خودش تنهایی شست دوروز هم اخم میکرد بهم ولی به درک خودم مهم ترم تا فرش

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔