2777
2789

💔چقدر این جمله رو زیاد میشنوم

📌طلاق نگرفتم چون میخواستم بالا سر بچه هام باشم

📌📌طلاق نگرفتم چون معلوم نبود عاقبت بچه هام چی میشه

📌📌📌بخاطر شما دوتا بچه موندم و زندگی کردمو سوختمو ساختم….

❤️‍🩹شوهرش بهش خرجی نمیده

خیانت میکنه پشتیبانش نیست

بد دهنی میکنه و….. باز میگه بخاطر بچه هام🤐🤐

موندی که به بچه هات چی باد بدی!!! 

تحقیر شدن

زیر بار ظلم رفتن

سوختن و ساختن

‌عدم استقلال

🙈🙈🙈🙈🙈

من زن بودنم را دوست دارم🎀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی شرایط نداره چیکار کنه؟

طلاق بگیره کجا بره؟ شما واسش خونه اجاره میکنی؟ شما خرج بچه ها شو میدی؟ شما بچه هاشو نگه میداری بره خانوم بره سرکار؟

اینا فقط یه گوشه هایی از طلاق با بچه بود در صورتی که خودت پول نداری خانوادتم حمایت نمیکنن

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

الان میگن تو از زندگی چی میدونی 

طرف میگه شوهرم خیانت کرده 

بعد خانمای سایت میگن بیا برو مشاوره🥴🥴

یکی شوهرش دست بزن داره اونم ۵ سال زندگی گذشته 

میگیم جدا شو 

میگن وااا چجوری زودی میگی طلاق ..بچه هاش چی

خوب عزیزمن بچخ ها مریضی اعصاب بگیرن خوبه

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

وقتی ی بچه بی گناهو میاری در قبالش مسئولی نمیتونی خودخواهی کنی... 

هرکسی ی شرایطی داره نمیشه برای همه نسخه واحد پیچید.. 

گاهی طلاق بهترین راهه گاهیم میشه موند و زندگی و دوباره ساخت

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺

الان میگن تو از زندگی چی میدونی  طرف میگه شوهرم خیانت کرده  بعد خانمای سایت میگن بیا برو ...

فک میکنی بچه ها با جدایی دچار اسیب نمیشن؟!؟!؟!؟؟؟ 

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺

برای اینکه بچه ها نیفتند زیر دست شوهر بد و نا مادری و خانواده شوهر حتما جدا نمیشن انقدر مادر عاشق بچه هاشه که حاضره خودش و قربانی کنه اما اسم بچه طلاق رو بچه ش نمونه البته اگه کسی باشه که خانواده ش حمایتش کنن و مطمن باشه قانون بچه هاشو بهش میده و از لحاظ مسکن و مالی مشکل نداشته باشه احمق هست از چنین شوهری طلاق نگیره اما متاسفانه تو اکثر موارد این شرایط وجود نداره و زن مجبوره خودشو فدای بچه کنه به امید اینکه بچه بزرگ بشه بعد خودشو رها کنه

بمونه بچه هاشو نگه داره به یه سروسامونی برسونه بهتره یا ول کنه بره بچه هاش بمونن زیر دست نامادری بدبخت بشن؟؟؟

همه عقلشون به چیزایی که شما گفتی میرسه منتها شرایطشو ندارن و مادری که میدونه شرایط طلاق نداره یا شوهرش بعد طلاق بچه ها رو بهش نمیده میمونه و  تحمل میکنه تا بچه هاش آواره نشن واقعا مقدسه با این حرفا ارزششو نیارید پایین لطفا دلسردشم نکنین

فک میکنی بچه ها با جدایی دچار اسیب نمیشن؟!؟!؟!؟؟؟ 

ینی با کتک کاری و اعتیاد و دعوای هر روز  آرامش دارن؟؟؟؟

قطعن طلاق خیلی بهتره دیگه هر روز شاهد دعوا نیس

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲