2777
2789
عنوان

وای بچه های این اینه کمد کفشی خونمون دیگه واقعا داره منو میترسونه

| مشاهده متن کامل بحث + 649 بازدید | 39 پست
شوهرم دیشب دستمال برداشت پاکش کرد امروز صبح که از خواب بیدار شدیم باز بود

خوب اون قسمت لابد مشکل پیداکرده آیینه و اونم لک نیست 

منم یه مدت شیشه روی کنسول رو هربار پاک میکردم میدیدم یه لک مثل قبلی همونجا هست بعدها فهمیدم اون قسمت چوب کنسول انگار رنگش یخورده براقتر از بقیه جاهاست و بخاطر همین زیر شیشه اونجوری دیده میشه

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

بعضی آیینه ها از خوده جنسشونه ماهم یه آیینه داریم هرچی پاکش میکنم باز لکش نمیره دستمال های مختلف و ...

اخه اگه همیشه همونجا یه لک میشد 

ودر اثر زمان بیشترم میشد

جای تعجب داشت

خدایا میشه پسرمو بهم برگردونی پسرم ۳۹ هفته و۵ روزش بود ک قلبش برای همیشه وایساد😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگع باید بیخیالش شم پس

آره گلم توجه نکن من هر روز صبح توجه میکردم و پاکش میکردم ،،الان یه مدتها بیخیال شدم شوهرم هم گفت دنبالش نباش و پیگیری نکن منم همین کار و کردم اولش ترس داره یه مدت بگذره برات عادی میشه 

«در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»
صد درصد همینه اصلا هم نترس بیخیال باش،ایشالا کوچولو صحیح و سالم به دنیا بیاد قدمش پر از خیر و برکت

ممنونم عزیزم

خدایا میشه پسرمو بهم برگردونی پسرم ۳۹ هفته و۵ روزش بود ک قلبش برای همیشه وایساد😭😭
خوب اون قسمت لابد مشکل پیداکرده آیینه و اونم لک نیست  منم یه مدت شیشه روی کنسول رو هربار پاک م ...

نمیدونم والاگیج شدم

عکسش نمیدونم مشخص میشه یانه ولی همیشه همین شکلیه

بخارِ انگار

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

ازدیشب تاصبحی  یعنی بخار زده؟

اره هربار ک پاک میکنی شب تا صبح باز بخار میکنه

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

شاید اون قسمت خراب شده یکجورایی اون لایه زیزین آینه مشکل پیدا کرده اینم چک کن ببین وقتی باز میکنی در کمد اون قسمکت با چیزی تماس نداره

سبحان ربی و بحمده و استغفر ربی و اتوب الیه
شاید اون قسمت خراب شده یکجورایی اون لایه زیزین آینه مشکل پیدا کرده اینم چک کن ببین وقتی باز میکنی در ...

ممنونم حتما چک میکنم