مامانییییی۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/26 تعداد پست: 2539 عنوان بی حالی و کسلی 94 بازدید | 10 پست سلام صبحتون بخیر کسی هست مثل من باشه خیلی بی حال و کسل نمیتونم ب کارای روزمره برسمنهایت ظرفارو بشورم و ناهار وشام درست کنم و پسرم روببرم کلاس بعدش دیگع اصلا انرژی نمیمونه برام فقط دوست دارم ی گوشه دراز بکشم راهکار چی دارین چی بخورم چیکار کنم 🤕🤕🤕 سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلمدعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا 1402/12/14 | 08:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_امین_جووون عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 6582 من توام یا تو منی؟! سرم بالاست چون بالا سرم خداست👑
مامانییییی۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/26 تعداد پست: 2539 کم خونی داری احتمالا . قرص آهن فرفورت دئودنال بخور اره کمخونی و کمبود ویتامین دی و کلسیم دارم 🤕🤕 قرص اهن ففول داده بهم ولی فقط ی ساعت خوبم میخورم بلند میشم ی ناهار و ظرف بعدش میوفتمانگار که کوه کندم سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلمدعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا
مامانییییی۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/26 تعداد پست: 2539 من توام یا تو منی؟! وای شماهم همینطورین چیکار کنیم بنظرت بخدا خونم همینجوری مونده بهم ریخته عصبی شدم ولی در توانم نیست اینقد خسته و کوفته هست بدنم سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلمدعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا
تالیات عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 517 اره کمخونی و کمبود ویتامین دی و کلسیم دارم 🤕🤕 قرص اهن ففول داده بهم ولی فقط ی ساعت خوبم میخورم بلن ... فول خوب نیست . فرفورت دئودنال بهترینه فعلا
مامان_امین_جووون عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 6582 وای شماهم همینطورین چیکار کنیم بنظرت بخدا خونم همینجوری مونده بهم ریخته عصبی شدم ولی در توانم ... من فقط دوست دارم بخوابم و یه گوشه ولو شم و دوست دارم همش برم بازار طبیعیه؟همه کارای عیدم مونده سرم بالاست چون بالا سرم خداست👑
مامانییییی۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/26 تعداد پست: 2539 فول خوب نیست . فرفورت دئودنال بهترینه فعلا ممنون پس بخرم شاید اوضاعم بهتر شد سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلمدعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا
مامانییییی۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/26 تعداد پست: 2539 من فقط دوست دارم بخوابم و یه گوشه ولو شم و دوست دارم همش برم بازار طبیعیه؟ همه کارای عیدم مونده 🤣🤣🤣من حوصله بازارم ندارم اصلا دوست ندارم برم بیرون فقط میگم ی گوشه بخوابم کار بهم کسی نده البته فکر کنم شرایط مالی هم تاثیر مستقیم تو حالم داره 🤣🤣🤣 سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلمدعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا
shervin68 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 10331 کم خونی داری احتمالا . قرص آهن فرفورت دئودنال بخور چرا این قرص فعلا خوبه؟؟؟؟؟منظور منبع علمی داری؟ 😉