2777
2789
عنوان

دلم میخواد همه بخونن حرف دلمه

| مشاهده متن کامل بحث + 935 بازدید | 47 پست
اگه بارداری که اصلا پریود نمیشی  مگه نمیدونی بارداری یا نه؟؟؟ ازمایش ندادی؟؟؟  ال نخور & ...

نه زوده دیگه

گفتم۱شنبه موعدمه

ضررال دی روبرای بارداری میخوام؟!

من جواب اسی رومیدم بتوچه؟!توهین کنی حتی اگرتایپ نکنم پشت سرت به پدرومادرت برمیگردونم.به بعضی تایپیکهاهم بایدگفت به درک.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه زوده دیگه گفتم۱شنبه موعدمه ضررال دی روبرای بارداری میخوام؟!

شما ال دی بخور اتفاق خاصی نمیفته اگه میخوای بدونی اما ضرر های ال دی در طولانی مدت برای بدن پی میاد 

اما اوایل بازداری نه چیزی نمیشه 

شما ال دی بخور اتفاق خاصی نمیفته اگه میخوای بدونی اما ضرر های ال دی در طولانی مدت برای بدن پی میاد&n ...

ممنون

من جواب اسی رومیدم بتوچه؟!توهین کنی حتی اگرتایپ نکنم پشت سرت به پدرومادرت برمیگردونم.به بعضی تایپیکهاهم بایدگفت به درک.
شما برو بعد از ۳ روز از نزدیکی ازمایش خون بذه و با خیال راحت .الکی فرص ال دی نخور

امروزبرم بهداشت یادکتربرام بنویسه انشاءالله

بازهم ممنون ازپاسخگوییتون

عزیزم اینکه رعایت حال مردم کنی پول ویزیت کم بگیری تبلیغه؟؟؟؟؟؟

اینکار اسمش مهر طلبیه اسمش لطف نیست مراعات کردن حال کسی هم نیست 

آدم باید برای خودش ارزش قائل باشه 

بنظرم رو عزت نفست کار کن♥️