2777
2789
عنوان

دلم میخواد همه بخونن حرف دلمه

935 بازدید | 47 پست

چند هفته پیش اومدم پیغام گذاشتم 

که پزشک عمومی ام 

ویزیت بیرون ۹۰ تومنه من به خاطر شرایط مردم عزیزم ۴۰ میگیرم ویزیت میکنم 

هممممه شروع کردن پیام توهین و تحقیر و هر چی فحش اومد بهم دادن حتی برید تاپیک های قبلیم مشاهده میکنید 

حالا الان ۳ روزه نوشتم رایگان نسخه ثبت میکنم ویزیت میکنم 

نزدیک ۲۰۰ تا ویزیت کردم و ۱۷۳ تا نسخه ثبت کردم رایگان 

منتی هم نیست 

ولی خیلی دلم شکست 

این از طرز احترام ملت عزیزم برای کسی که جوونیشو گذاشته درس خونده خدمت کنه

ممنونم 

عزیزم شما دلتو بزرگ کن موفق باشی گلم تو چ زمینه ای طبابت میکنین 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب اولی تبلیغ بود

دومی کارخیرخواهانه وخداپسندانه

دنیاتفاوت داره

من جواب اسی رومیدم بتوچه؟!توهین کنی حتی اگرتایپ نکنم پشت سرت به پدرومادرت برمیگردونم.به بعضی تایپیکهاهم بایدگفت به درک.
عزیزم راجعبه مامایی چیزی میدونین؟ازمایش اسپرم شوهرمو گفته تعدا اسپرم بیست ملیون یه دکتر میگه ضعیفه&n ...

تعداد اسپرم نرمال  مرد از ۱۵ میلیون تا ۲۰۰ میلیون در هر میلی لیتر هست 

عزیزم اینکه رعایت حال مردم کنی پول ویزیت کم بگیری تبلیغه؟؟؟؟؟؟

بله تبلیغ هستش

مثلامیگفتی افرادکم بضاعت رومعرفی کنیدکم میگیرم

من جواب اسی رومیدم بتوچه؟!توهین کنی حتی اگرتایپ نکنم پشت سرت به پدرومادرت برمیگردونم.به بعضی تایپیکهاهم بایدگفت به درک.
عزیزم اینکه رعایت حال مردم کنی پول ویزیت کم بگیری تبلیغه؟؟؟؟؟؟

به‌ نظرم اول کاری رایگان انجام بدید، یه خورده که گذشت و بین کاربرا جا افتادید مبلغ ویزیت رو کمتر بگیرید 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇