من تا مدتها فکر میکردم همه این توانایی رو دارن که تصمیم بگیرن که چه خوابی ببینن یا چه ساعتی بیدار بشن
ولی وقتی یه بار اتفاقی یه جا مطرحش کردم و تعجب کردن فهمیدم این مسأله همه گیر نیست و یه منطقی داره که من خود به خود گاهی رعایتش میکردم باعث میشد خوابی رو ببینم که دلم میخواد یا ساعتی که دلم میخواد بیدار بشم
قبل از خواب ما چند تا فاز داریم آلفا بتا تتا گاما و... نمیخوام هر کدوم رو توضیح بدم چون یه دنیا حرف برای گفتن توشه و خیلی هم مبحث جذابیه ولی از موضوع صحبت دوره
فقط اینو بدونین که فاز آلفا همون فازی هست که نه خوابی نه بیدار گوش هات میشنوه ولی بیدار بیدار هم محسوب نمیشی اگر کسی بیاد بالا سرت هوشیار میشی میگی تازه داشت خوابم میگرفتا ، بعد از فاز آلفا یه ربع اینا طول میکشه تا به خواب عمیق فرو بری
حالا تصور کن مثلا میخوای خواب پرواز کردن ببینی یا میخوای ساعت فلان بیدار بشی (بارهای اول یه ساعتی رو انتخاب کن که احتمال بیدار شدنت اون موقع کمه مثلا پنج و چهل و سه دقیقه )
میری توی رخت خواب بدون گوشی بدون فکر و خیال فقط به همون پرواز یا ساعت مقرر فکر میکنی از ابعاد مختلف فکر میکنی مثلا ساعت رو تجسم میکنی ساعت مچی ساعت دیواری ساعت گوشیت ، یا خودت رو در حال بیدار شدن میبینی یا پرواز رو برای خودت تصویر میسازی پرواز روی دریا پرواز روی جنگل پرواز بالای خونه ها
نباید این حس رو داشته باشی که بخوای این مسأله رو امتحان کنی باید مطمئن باشی که این اتفاق می افته کاملا و بدون شک انجامش بدی
انقدر به این فکر کردن ادامه میدی تا بری توی فاز آلفا اگر با همین فکر وارد فاز آلفا بشی دیگه تمومه وقتی خوابت عمیق میشه خوابشو میبینی و یا مغزت همون ساعتی که تصمیم گرفتی بیدارت میکنه
برای تفریح هم شده انجامش بدین هیجان زده تون میکنه 😍