2777
2789

من تا مدتها فکر میکردم همه این توانایی رو دارن که تصمیم بگیرن که چه خوابی ببینن یا چه ساعتی بیدار بشن 

ولی وقتی یه بار اتفاقی یه جا مطرحش کردم و تعجب کردن فهمیدم این مسأله همه گیر نیست و یه منطقی داره که من خود به خود گاهی رعایتش میکردم باعث میشد خوابی رو ببینم که دلم میخواد یا ساعتی که دلم میخواد بیدار بشم 

قبل از خواب ما چند تا فاز داریم آلفا بتا تتا گاما و... نمی‌خوام هر کدوم رو توضیح بدم چون یه دنیا حرف برای گفتن توشه و خیلی هم مبحث جذابیه ولی از موضوع صحبت دوره 

فقط اینو بدونین که فاز آلفا همون فازی هست که نه خوابی نه بیدار گوش هات می‌شنوه ولی بیدار بیدار هم محسوب نمیشی اگر کسی بیاد بالا سرت هوشیار میشی میگی تازه داشت خوابم می‌گرفتا ، بعد از فاز آلفا یه ربع اینا طول می‌کشه تا به خواب عمیق فرو بری 

حالا تصور کن مثلا میخوای خواب پرواز کردن ببینی یا میخوای ساعت فلان بیدار بشی (بارهای اول یه ساعتی رو انتخاب کن که احتمال بیدار شدنت اون موقع کمه مثلا پنج و چهل و سه دقیقه )  

میری توی رخت خواب بدون گوشی بدون فکر و خیال فقط به همون پرواز یا ساعت مقرر فکر می‌کنی از ابعاد مختلف فکر می‌کنی مثلا ساعت رو تجسم می‌کنی ساعت مچی ساعت دیواری ساعت گوشیت ، یا خودت رو در حال بیدار شدن میبینی یا پرواز رو برای خودت تصویر میسازی پرواز روی دریا پرواز روی جنگل پرواز بالای خونه ها 

نباید این حس رو داشته باشی که بخوای این مسأله رو امتحان کنی باید مطمئن باشی که این اتفاق می افته کاملا و بدون شک انجامش بدی 

انقدر به این فکر کردن ادامه میدی تا بری توی فاز آلفا اگر با همین فکر وارد فاز آلفا بشی دیگه تمومه  وقتی خوابت عمیق میشه خوابشو میبینی و یا مغزت همون ساعتی که تصمیم گرفتی بیدارت می‌کنه 

برای تفریح هم شده انجامش بدین هیجان زده تون می‌کنه   😍

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی توو الفا به خوابی که داست داریم فکر کنیم؟

تا زمانی که قدرت فکر کردن داری باید بهش فکر کنی تنبلی کنی نمیشه باید با همون فکر بری توی آلفا 

همزمان که داری بهش فکر می‌کنی دیگه کم کم خوابت میگیره میری توی آلفا 

فقط هم روی یک موضوع 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
فرقش با شیفتینگ چیه؟

شیفتینگ نمی‌دونم چیه 

منم این قدرت رو داررررم 

اگر خودم بخام صبح مثلا هفت و بیست دقیقه بیدار سم همون ساعت یهو چشمم باز میشه خوابم میپره اگر ساعت خاصی تو ذهنم نباشه فرقی نمیکنه هر وقت سیر از خواب بشم پا میشم 

مثلا شب هایی ک همسرم خونه نیست و ماموریت کاری هست توی همون آلفا همش خودمو توی بغل همسرم حس میکنم و کل خوابم تا خود صبح خواب میبینم همسرم کنارمه یا تو بغلش خوابم

منم این قدرت رو داررررم  اگر خودم بخام صبح مثلا هفت و بیست دقیقه بیدار سم همون ساعت یهو چشمم ب ...

خیلی جالبه من عاشق پروازم توی واقعیت حالت تهوع میگیرم و هیچ لذتی نمی برم چه پاراگلایدر چه هواپیما برم توی آسمون حالم بد میشه ولی در عین حال واقعا پرواز رو  ، توی اون اوج بودنه اون زاویه دید رو خیلی دوست دارم این مدلی واسه خودم عشق میکنم😁 

شیفتینگ نمی‌دونم چیه 

تو همین مایه هاست. من تجربه ی شیفتینگ داشتم. البته وقتی آدم شیفت میشه مثل دیدن خواب نیست. دقیقا مثل اینه که وارد اون فضای خاصی که مجسم کردی میشی و کاملا با اراده ی خودت اون کاری که دلت میخواد رو انجام میدی

تو همین مایه هاست. من تجربه ی شیفتینگ داشتم. البته وقتی آدم شیفت میشه مثل دیدن خواب نیست. دقیقا مثل ...

اینم همینطوریه کاملا اراده می‌کنی کجا بری چی کار کنی حتی می‌دونی که داری خواب میبینی 

پس شما شیفت میکنی دوست عزیز. ورود به جهان های موازی که دقیقا توی ناخودآگاهت ثبت شده

بیشتر بگو در موردش نشنیده بودم اصلا 

بیشتر بگو در موردش نشنیده بودم اصلا 

تو گوگل بزن شیفتینگ یه دنیای عجیبیه. اطلاعات زیادی در موردش هست. تقریبا همین چیزیه که شما تو انجام دادنش مهارت داری. ولی اگر این استعدادتو تقویت کنی دیگه به هر جایی که دلت بخواد میری و هر نقشی که بخوای رو ایفا میکنی

تو گوگل بزن شیفتینگ یه دنیای عجیبیه. اطلاعات زیادی در موردش هست. تقریبا همین چیزیه که شما تو انجام د ...

ببین من میتونم یه عادت رو برای خودم با همین موضوع فاز های ذهنی(آلفا نه تتا) با یه شب تمرکز گذاشتن به وجود بیارم ولی مشکلش اینجاست که اولا انرژی زیادی ازم میگیره دوما پایداریش فقط تا شش ماهه 

شیفتینگ هم اینجوریه؟ 

برای من وقتی انجام میشه انگار رسماً تنظیم ذهنی به کل تغییر می‌کنه یه آدم دیگه میشم انگار نه انگار همون آدم قبلی ام توی اون موضوع 

ولی میگم انقدر انرژی میگیره ازم و خسته م می‌کنه که ترجیح میدم از روش های عمومی عادت سازی استفاده کنم