ملاکم علاقه شدید همسرم به بچه بود واینکه بزرگ بشن و باهم بگردیم و خوش بگذرونیم ومسخره بازی دربیاریم😂همه چی داشت خوب پیش میرفت تا اینکه الان گرونیا و بازار راکد فشار آورده با هم غصه میخوریم😂
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
درمورد پشیمونی اصلا پشیمون نیستم چون درسته از لباسای کمدم کم شده یا چیزایی که خواستم نشده ولی وقتی تو قصرم باشم با یه لحظه کنار بچه هام بودن وخوشیای کوچیک کنارشون قابل مقایسه نیست البته که تو این اوضاع سخته ولی سختیشم قشنگه
دارای دو سال عضویت و ترکیدن ناحق ....😑😑😑 حالم از کسایی که تو تاپیک دیگران میگن به ماچه حالا ، سطح دغدغه ات چقدر پایین یا حالا حرص تو رو هم باید بخوریم ..... بهم میخوره . سطح دغدغه هر کسی یا افکار هر کسی فرق می کنه بهم احترام بذاریم .
دارای دو سال عضویت و ترکیدن ناحق ....😑😑😑 حالم از کسایی که تو تاپیک دیگران میگن به ماچه حالا ، سطح دغدغه ات چقدر پایین یا حالا حرص تو رو هم باید بخوریم ..... بهم میخوره . سطح دغدغه هر کسی یا افکار هر کسی فرق می کنه بهم احترام بذاریم .
تکامل وجودیمو در مادر شدن می دیدم.غریزه ی مادریم فوران کرده بود و دوست داشتم یه بچه رو پرورش بدم. از اونجایی که سعی می کنم آدم مذهبی باشم، دلایل مذهبی هم داشت.
من نازایی داشتم وبعد از ۵سال درمان و چند عمل و آی وی اف بچه دار شدم. از داشتن بچه پشیمون نیستم، از اون همه حرص و غصه ای که خوردم و از شرایطم لذت نبردم پشیمونم. بی بچه ای هم لذت خودشو داره که من نبردم
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم