2777
2789
عنوان

تا حالا شنیدید یه زن و شوهری مثل همخونه فقط باهم زندگی‌کنن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3187 بازدید | 89 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم🥺منم احساس میکنم افسرده شدم هیجی حالمو خوب نمیکنه

دقیقا منم همین طورم نسبت به همه چیز بی تفاوت شدم نه میتونم دگ گریه کنم نه هیچ چیزی میتونه دگ خوشحالم کنه 

کاش خدا بهم شجاعتش رو بده بتونم تمومش کنم 

ممنونم مهربون من زندگیم کلا با بقیه ادما فرق میکنه

خانمی  میدونم  سخته  حیلی هم سخته

اما سعی کن فکرت و نگاهت و بهش  تغییر بدی شاید شاید اونم‌تغییر کرد ،،، بچه هم داری

خدایا شکرت
دقیقا منم همین طورم نسبت به همه چیز بی تفاوت شدم نه میتونم دگ گریه کنم نه هیچ چیزی میتونه دگ خوشحالم ...

خییلی حس بدیه دلم تنگ شده برا گذشته ک با ی چیز کوچیک چقدر ذوق میکردم

۷ ساله فقط من دارم تلاش میکنم برای نگه داشتن زندگیم دگ خسته شدم توان ندارم دگ

الهی ،، چقدر سخته 

فقط میتونم بگم خدا به حق بزرگی خودش کمک همه جوان‌ها کنه و زندگیشون پر از دوستی و محبت بشه مخصوصا شما و اون خانم های داخل تایپک 

خدایا شکرت
اون خیلی مثل من نیست بهتره من سردم یخه یخ اره دارم

فقط مرگه که چاره نداره 

لطفا به خاطر بچه ات هم شده زندگیتو  گرم نگهدار .

مردها نمیدونم چقدر اذیتش ولی واقعا زنها زجر میکشن خرد میشن هر روز و هر روز  عادت هم نمیکنن 

خدایا شکرت
نمیدونم والا در تعجبم ولی بنظرم احساسشون بهم سرد شده.آخه وقتی همسرتو دوست داری تاب دوریشو نداری.من خ ...

البته دوست من ی موردی رو همیشه شاکی بود و میگفت رابطهاش خشنه و متنفر بود از س.. میگفت جز درد هیچی نداشته همیشه و از طرفی طولانی. ودلزده شده بود. شاید رابطه ها مشکل دارن اینطور میشه. یا ازدواج مصلحتی یا نبودن علاقه

کاری از دستم برنمیاد ، خیلی غصه میخورم خیلی ناراحت میشم ولی چه میشه کرد 

قربونت عزیزم.غصه نخور دوتا شون به خاطر شما دارن سختی ها را تحمل میکنند که شما شاد باشی

❤️ فقط خدا و اهل بیت علیهم السلام ❤️