2777
2789
عنوان

قد همسر

382 بازدید | 19 پست

دوستان من یه خواستگار دارم که ازهمه نظر عالیه.اخلاق و موقعیت و آینده و ... چندوقته باهم درازتباطیم و همدیگه رو دوست داریم.یه مشکل داریم و اونم قده. قد من بلندتره.بنظرتون در آینده ممکنه به مشکل بربخوریم؟(من ۳یا ۴ سانت بلندترم). البته ما قراره به یه کشوردیگه مهاجرت کنیم و اونجا این موضوع کاملا نرماله.فقط برای اینجا مشکل دارم.لطفا کمکم کنید

لطفا برای حاجت روا شدنم ۱ صلوات بفرستین ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من و همسرم هم قدیم از نظر چثه من اندامی ترم مسکلی نداشتیم به حرف مردم بی توجه باش 

اخه عزیزم شما همقدین باز شرایطت بهتره من بلندترم ازش

گلم مهم قد نیس مهم دله من الان یکی رو دوست دارم که به نظر خودم یکم ازم کوتاه تره🥴

امیدوارم به خواسته قلبیت برسی مهربون❤️

کاش همه مثل شما بودن

پس مبارکه مردم همیشه حرف برا زدن دارن شنونده باید عاقل باشه

اخه میگن مرد باید حداقل چندسانت بلندتر باشه ولی این حتی هم قدمم نیست کوتاهتره

ببین ن واقعا قد خیلی ملاک نی 

من خودم تو‌خانوما قدم متوسطه 

دوس پسرم خیلی خیلی بلنده(:

اوایل دروغ چرا خیلی کنارش اعتماد ب نفس نداشتم حتی سر اینکه دوستاش براش نوشته بودن با دختر مهدکودکیت بیرونی کلی بهم ریخته بودم ولی الان اصلا برام مهم نیست

اسمم شیدا نیست (: عاشق و شیدای اونم که عاشق و شیدای منه و میپرسته منو💜 
ببین ن واقعا قد خیلی ملاک نی  من خودم تو‌خانوما قدم متوسطه  دوس پسرم خیلی خیلی بلنده(: ...

کاش این حداقل هم قدم بود😔