2777
2789
عزیزم  خدا خودش اول ب ما گفته  ک بیای این دنیا مورد امتحان قرار میگیری ، منتها ما آدم ها & ...

البته آیه امانت که میفرمایین منظور تکالیف شرعی و واجبات و محرمات هست نه بلا و مصیبت! ترجمه استاد علامه حسین انصاریان از قرآن واقعا عالیه.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
ولی من نمیتونم بپذیرم خدا برای بنده هاش بد بخواد و عدالتی در کار نباشه. تاپیک آخرم رو بخونین چهار تا ...

خدا اصلا برای کسی بد نمیخواد !  و عادل هست

بعدشم هدف این دنیا نیست هدف اخرته! 

همه خوشی ها سختی های این دنیا ب ما کمک میکنه ب اون کمال برسیم ک اون دنیا خوش باشیم یا نه بریم موتور خونه جهنم !

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا اصلا برای کسی بد نمیخواد !  و عادل هست بعدشم هدف این دنیا نیست هدف اخرته!  همه خوشی ...

ولی این همه تو دعاها میگیم خدا هم دنیا هم آخرت.
خوش به سعادتتون که اونقدر به مقامات بالا رسیدین که این باور رو دارین.
ولی من با همین نابیناییم هم نمیتونم کنار بیام و واقعا دارم کم میارم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
خدا اصلا برای کسی بد نمیخواد !  و عادل هست بعدشم هدف این دنیا نیست هدف اخرته!  همه خوشی ...

هدف آخرته ولی هم دنیا مهمه هم آخرت. تو دعای ماه رجب و سوره بقره و دعاهای ماه رمضان و جملاتی از دعای عرفه هم امنیت و سلامتی و عافیت دنیا رو میخوایم هم آخرت.

ولی این همه تو دعاها میگیم خدا هم دنیا هم آخرت. خوش به سعادتتون که اونقدر به مقامات بالا رسیدین که ا ...

از امام باقر(ع) حکایت شده: «اگر مؤمن می دانست که خداوند در مقابل بلاها چه اجری به او می دهد، آرزو می کرد گوشت های بدنش را قیچی می کردند تا او به اجر آن برسد. »(6)
هر چه بلا سخت تر و تحملش مشکل تر باشد، اجر آن هم بیش تر خواهد بود. تحمل کردن مشکلات زندگی محدود دنیا و رسیدن به اجر ابدی ارزشمند است. بعضی از درجات اخروی را فقط به کسانی می دهند که بلاهای خاصی را تحمل کرده باشند. از امام صادق(ع) حکایت شده: «در بهشت درجه ای هست که فقط با صبر کردن بر مریضی های جسمی می توان به آن درجه رسید. »(7)
ازآن جا که زندگی و سعادت حقیقی در آخرت معنا دارد و برخی از رنج ها زمینه ساز سعادت اخروی ماست، بیماری ها نعمت های خدا برای ماست. خدا از روی محبت و علاقه به بندگانش آن ها را به رنج ها مبتلا کرده تا به سعادت برسند. اگر در دنیا سلامت جسمی داشتند، معلوم نبود بتوانند با اعمال خود سعادت اخروی را به دست بیاورند.

من اینا رو از یه سایتی پیدا کردم 

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

از امام باقر(ع) حکایت شده: «اگر مؤمن می دانست که خداوند در مقابل بلاها چه اجری به او می دهد، آرزو می ...

خوش به سعادتتون واقعا اینا رو میخونم هنگ میکنم. من که نابیناییمم برام شده مثل غول و نمیتونم تحملش کنم دیگه.

هدف آخرته ولی هم دنیا مهمه هم آخرت. تو دعای ماه رجب و سوره بقره و دعاهای ماه رمضان و جملاتی از دعای ...

حس میکنم برای اینه ک این دنیامون  ب خیر بگذره ک بعدا تو آخرت اذیت نشیم

ینی شاید فک کنی ب پول زیاد برسیم ولی من حس میکنم منظورش اینه ک اگ ب پول زیاد هم رسیدیم درست اون پولو دربیاریم  حلال باشه و درست خرجش کنیم و باهاش گناه نکنیم  پول زیاد اصلا بد نیست 

ولی زندگی امام ها هم طوری بود ک در ظاهر سختی زیادی داشتن ولی باطنی  همش داشتن برای آخرت تلاش میکردن ک خدا  رو راضی کنن 

از امام باقر(ع) حکایت شده: «اگر مؤمن می دانست که خداوند در مقابل بلاها چه اجری به او می دهد، آرزو می ...

خب دعاهای معصومینم هست آیه های قرآنم هست.
هروقت کسی به معصومی مراجعه میکرد امام نمیفرمود برو تا آخر عمرت با مشکلت بساز خدا اون دنیا برات تلافی میکنه.
بلکه بهش دعایی یاد میدادن یا نمازی و کار خیری و جالبه سریع هم طرف شفا میگرفت یا حاجت روا میشد.

حس میکنم برای اینه ک این دنیامون  ب خیر بگذره ک بعدا تو آخرت اذیت نشیم ینی شاید فک کنی ب پول ز ...

دقیقا. حضرت سلیمان مگه هم دنیا نداشتن هم آخرت؟
اونوقت خدا فرمود تو قرآن که حضرت نزد ما مقام و منزلت بالایی هست. سوره صاده مضمون آیه رو نوشتم ترجمه دقیقش یادم نبود.

از خدا بخواه یه نشونه سر راهت بذاره 

وقتی که همه دم از ناامید شدن میزنند،من امیدم را به خدایی گره میزنم که در اوج ناامیدی قلبم را سرشار از نور امید میکند.... خدایا من به غیر از تو که دارم مگر؟ ای پناهِ منه ترسیده...خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه…!
خوش به سعادتتون واقعا اینا رو میخونم هنگ میکنم. من که نابیناییمم برام شده مثل غول و نمیتونم تحملش کن ...

منم بیمارم ولی از لحاظ چشم یکی فوق العاده ضعیفه  اون یکی متوسط

یه سمت صورتم فلجه و ظاهرم خوبه  ولی اصلا نمیخوام ناشکری کنم بازم میگم همین بیماری بالاخره ی جا  بدردم میخوره 

و بخاطر بیماریم  خدا خیلی هوامو داره😅 ی جور برگ برنده شده برام

هر چند از خدا گله دارم ولی زود میگم هر چی تو بگی حکمتی داره ک من نمیفهمم و میخوام ک زود شفا پیدا کنم راحت شم🥲🤌🏻

شاید باورت نشه با وجود بیماریم یکی بدجور عاشقم شد خودم دهن باز مونده بود !!! 

اره از من دیشب دیگ نمیخوام تو زندگیم هیچ کاری کنه منوب حال خودم بذاره

همونطور ک قبلا التماسش کردم چله گرفتم هیچکاری نکرد دیگ هم نمیخوام

خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است...💔