2777
2789
دقیقا الان من توی این وضعیتم

تایپیک  آخرم بخون

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای آره

تهران بودیم داشتیم میرفتیم سیمون بلیوار 

خیلی ناراحت بودم یادم نیست واسه چی ولی خیلی عصبی بودم با خدا قهر کردم کلی فحشم دادم

بعد همینجوری که داشتیم می‌گشتیم یهو چشام سیاهی رفت افتادم زمین خیلی حس بدی بود...

بالاخره کلی از خدا کمک خواستم به غلط کردن افتادم

وزن فعلی ۵۷💪ایشالا تا ۱ تیر وزنم میشه ۵۰💸👄💅

با خدا قهر کنی میخای چیکار کنی؟هرجا که بریم و هرکار کنیم از اصل و از معبود که نمیشه فرار کنیم

منم بعضی وقتا فک میکنم جهان عادلانه نیست،استغفرالله خدا عادل نیست ولی به نظرت عقل منی که آنقدر ناتوانم به درک حکمت خدا میرسه؟

در کرب و بلا بی طرفان بی شرفانند       تاریخ همین است یزیدی و حسینی

نه قهر نکردم تاحالا.من کی باشم که باهاش قهر کنم مسخره است

ولی ناراحت شدم ازش گرچه میدونم ناراحتیم بی ادبیه نسبت بهش.

ولی همین امشب کلی بهش غر زدم که خیلی بهم سخت گرفته.

کاش ادم میتونست حکمت کارای خدا رو ببینه اینجوری اروم و راضی میشد

تایپیک  آخرم بخون

من مشکلم خیلی بزرگه، براش خیلی اذیت شدم، براش خیلی دعا کردم نماز های طاقت فرسا طولانی و انواع ذکر و دعا و قرآن و زیارت و همه چی .. و دیدم واقعا هیچ خبری نیست ، به شدت خسته شدم و بیخیالش شدم و مداومت اذیت هم میشم اما خبری نیست از خدا 

۱۱۲۲۸🤍 آرامش تنهایی وصله به همین منفوریا! ولی دلم کفِش صاف تره از کف کله منصوریان !😄 سفید عین کف بهشت ! میشه از تنهاییای ما هزار صفحه نوشت!            میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن...برای خراب کردن هیولای خودساخته چوب ها آتش لازم است و سیل ها اشک.گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه ! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ع جامعه حتی پرت ع هدف!!

ازصبح تاشب روزی حداقل صدبارشاکرش بودم همیشه خودموبه خودش میسپردم هییییچ کارکثیفی تاحالاانجام ندادم خودش شاهده ولی دیگه امشب باهاش قهرکردم هیچ وقت مظلوماوپاکارودوس نداره😭😭😭😭😭😭همش دردرنج داغ بیکسی بدبختی مریضی خسته شدم امشب باش قهرکردم چون دیگه هیچی بذام مهم نیست ازش خاستم همین امشب جونم بگیره اگه واقعا هست😭😭😭

ازصبح تاشب روزی حداقل صدبارشاکرش بودم همیشه خودموبه خودش میسپردم هییییچ کارکثیفی تاحالاانجام ندادم خ ...

نه. نمیگیره اگر جونمونو می‌گرفت که دیگه دردی و زجری نبود . من دعا میکردم اللهم عجل وفاتی سریعا یعنی هدایا نرگمو برسون زودتر حالا چیشد میگه باشششش تا بدمممم😂

۱۱۲۲۸🤍 آرامش تنهایی وصله به همین منفوریا! ولی دلم کفِش صاف تره از کف کله منصوریان !😄 سفید عین کف بهشت ! میشه از تنهاییای ما هزار صفحه نوشت!            میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن...برای خراب کردن هیولای خودساخته چوب ها آتش لازم است و سیل ها اشک.گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه ! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ع جامعه حتی پرت ع هدف!!

من مشکلم خیلی بزرگه، براش خیلی اذیت شدم، براش خیلی دعا کردم نماز های طاقت فرسا طولانی و انواع ذکر و ...

بیماری؟

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)