2777
2789
عنوان

تجربه عمل بینی

2360 بازدید | 9 پست

من ۲۳ بهمن پیش دکتر حسین بیات توی تهران عمل کردم 

بینی من استخونی نیمه گوشتی بود که فرم فانتزی میخواستم 

در کل بخوام بگم از بینیم راضیم توی مطب کسایی که اومده بودن راضی بودن و در کل ناراضی من ندیدم جدای از اینکه عمل زیبایی واقعا شانسیه

و اینکه من اصفهان بودم رفتم تهران عمل کردم و خب حالا جدای از کار خوب دکتر یه جشنواره قبل از عید زدن قیمتشون از ۶۰ ۵۰ اومده رو ۲۵(با هزینه دارو کلینیک و عکس و ....)

توی کلینیکی که من رفتم علاوه بر بیات تعریف دکتر معماری رو هم میکردن و کسایی که عمل کرده بودن هم راضی بودن

این دکترم جشنواره تخفیف زده هزینه هاش همون حدوده

اگه قصد عمل دارین میتونین تحقیق کنین درموردشون🥲

من چون از لحاظ قیمت اوکی بود نسبت به بقیه و کارشونم خوب بود گفتم این موضوع باهاتون به اشتراک بزارم🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تبلیغه ؟ 

نه عزیزدلم🤷🏻‍♀️ اگه تبلیغ بود شماره و ... میزاشتم یا توی تاپیکای پر بازدید میگفتم

به شخصه چون خودم دنبال دکتری بودم که کارش خوب باشه قیمتشم به مقدار پولی که دارم بخوره گفتم شاید یکی مثل من باشه 

صرفا اشتراک تجربه بود🥲🤝🏻

سلام عزیزم خوبی میشه از دکتر جراح بینی برام توضیح بدین

سلام عزیزم شرمنده من مدتی نی نی سایت نبودم

دکتر خوبیه از لحاظ قیمت واسه من واقعا به صرفه بود (الان فکر میکنم نزیک ۳۶ میلیونه که حدودا ۳ ۴تومان حداکثر هم هزینه دارو میشه با نوشیدنی های که باید بخوری)

من مدتی که خب رفتم تهران توی مطب نارضایتی ندیدم

خودمم از لحاظ تنفس اوکیم فرم بینیم دوست دارم( بینی من غضروفی گوشتی بود)

با این حال دکتر خوب فرم بینی درآورده

من الان یکسال از عمل بینیم گذشته ولی و واقعا مشکلی ندارم

تنها مشکلی که اوایل داشتم این بود سوراخ های بینیم قرینه نبود

اونم الان اوکی شده 

دکتر به طور کلی خوب بود و من راضیم

ولی اگه بازم بخوام عمل کنم ترجیح میدم یه دکتر تو شهر خودم پیدا کنم

چون از اصفهان رفتم تهران 

خداروشکر ک تجربه بدی نداشتین ولی من پیش ایشون پارسال عمل کردم و راضی نبودم و اصلا پیشنهادشون نمی کنم 

خودم گول تصاویر پیجشونو خوردم و مراجعه کردم ولی ب فضای مجازی اعتماد نکنین… 

تیمشون اصلا مسئولیت پذیر نیستن و بعد اینک ببینن ناراضی هستین کلا جواب زنگ و پیامتونو نمیدن 

تو مطب هم برای هر ویزیت ۵دیقه ای باید ۲ساعت بشینین تو انتظار و نوبت دهیشون سیستم درستی نداره

حیف زمان و اعتمادم

اشتباه میکنید من هم عمل کردم پیششون و واقعا افتضاح شده و تو مطب کسایی رو دیدم که ناراضی بودم و دکتر تنفسشونو خراب کرده بود و بدون هزینه دوباره ترمیمشون کرده بود و باز هم مشکل داشتن