2821
2789
عنوان

شوهرم و مادرش

450 بازدید | 18 پست

با خونواده شوهر زندگی می کنم برادر و مادرش، و خواهر و بچه خواهرش هم بیشتر وقتا پیش خودمون هستن 

بنا به دلایلی دیگه تصمیم گرفتیم جدا بشیم تا داداشش زن بگیره 

من بهش میگم شاید بعدا نتونم با مادرت زندگی کنم و بیاد پیشمون اون میگه در هر صورت مادرم میارم بیشتر خواستم امتحانش کنم چون چند بار قبلا هم گفتم ولی هر بار دیدم اولویت اولش واقعا مادرش بود خودش میگه اینطور نیست ولی من بهش گفتم همیشه اولویتت من نبودم و مادرت بود 

استارتر یه دنیا معذرت 🥺🙏❤️

دوستان میشه تاپیک آخرم رو گزارش بزنید صلوات میفرستم براتون 

این تاپیک رو( تورو خدا بیاید اینجا)

آقایون درخواست دوستی ندید.گزارش میزنم🚫. کاربری دست دونفره.به‌قول یکی از کاربران،مردی که میاد نی‌نی‌سایت جای خواهرم ماست🧕🏻 متعهد به قلبم👈🏻💞 «یارَبِّ لَکَ الْحَمْدُ کَما. یَنْبَغیْ لِجَلالِ وَجْهِکَ وَ لِعَظیمِ سُلطانِکَ. ❤️اهل سنتم❤️☘️Everything the enemy has stolen, God is going to restore. Your peace. Your sleep. Your joy. Your health. Your family. Your finance.هرچیزی که دشمن دزدیده، خدا پس میده. آرامشت، خوابت، خوشیت، سلامتیت، خانوده ت، داراییت✌🏼❤️**برای سلامتی پسرم و شادی روح پدربزرگم یه صلوات مهمونم‌ کن‌خوش‌قلب🥰. «مخالفان تاپیکا و نظراتم لطفاً ریپلای نزنن»ferrpalestine 🇵🇸 مرگ بر اسرائیل و حامیانش🐖🦮جانم فدای ایران‌جان🇮🇷خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است.

همش بهم میگه خب اگه داداشم نخواد پیشش باشه اگه تنها باشه و هزار اگر دیگه که من هیچ جوابی بهش ندادم فقط گفتم من حق دارم مستقل باشم و فقط دارم از حقم دفاع میکنم

بنظرتون چیکار کنم 

اصل هدفم امتحانش بود ک بد در اومد واقعا خودمم دلم برا مادرش میسوزه و سختمه ولی واقعا خودمم راحت نیستم تو خونه 

اما الان نمیدونم بهش چی بگم 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چقدر بد که آدم بخواد عزیزانشو اولویت بندی کنه،خدا راه درست رو جلو پای شما و همسرتون بزاره،خدا خودش برات همه چیزو روال کنه

ای ایران ای مرز پر گهر ای خاکت سر چشمه هنر،🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷وقتی تو یه تاپیک باهات دعوا کردم تاپیک بعدی دیدی چقدر خوب و شوخ دارم باهات برخورد میکنم بدان و آگاه باش من اسم کاربری ها یادم نمی‌مونه،مرگ بر امریکا،مرگ بر اسراییل،زنده باد پاینده باد رهبر عزیزم سید علی خامنه ای🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

چطور تو تحمل کردی کنارشون باشی بعد برادرشوهرت زن بگیره و مادرشو قبول نکنه؟خونه ی مادرشوهرته مگه نه؟ 

مستقل شدن برای اونا خوبه برای شما اَخه؟؟؟؟

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
چقدر بد که آدم بخواد عزیزانشو اولویت بندی کنه،خدا راه درست رو جلو پای شما و همسرتون بزاره،خدا خودش ب ...

اهم 

خیلی سخته منم بهش حق میدم ولی هر چی فکر میکنم باید از خودم بگذرم دیگه خسته شدم دوست دارم یکم خانم خونه خودم باشم خودم همه کار کنم همه تصمیم بگیرم برا خونم و...

چطور تو تحمل کردی کنارشون باشی بعد برادرشوهرت زن بگیره و مادرشو قبول نکنه؟خونه ی مادرشوهرته مگه نه؟& ...

نه اونا پیش من هستن 

مستأجر هستیم خودمون اجاره میدیم 

ولی خب اونا باهامون هستن 

گیر کردم تو دوراهی 

چیکار کنم که هم خودم راحت باشم هم عذاب وجدان نگیرم

نه اونا پیش من هستن  مستأجر هستیم خودمون اجاره میدیم  ولی خب اونا باهامون هستن  ...

خدا بهت صبر بده 

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
اهم  خیلی سخته منم بهش حق میدم ولی هر چی فکر میکنم باید از خودم بگذرم دیگه خسته شدم دوست دارم ...

واقعا سخته خونه مادر شوهر کوچه پشتی ماست ما از دستش اذیت میشیم ،خالا شما که ور دلته،شاید اون با پسر دیگرش موند خدا رو چه دیدی

ای ایران ای مرز پر گهر ای خاکت سر چشمه هنر،🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷وقتی تو یه تاپیک باهات دعوا کردم تاپیک بعدی دیدی چقدر خوب و شوخ دارم باهات برخورد میکنم بدان و آگاه باش من اسم کاربری ها یادم نمی‌مونه،مرگ بر امریکا،مرگ بر اسراییل،زنده باد پاینده باد رهبر عزیزم سید علی خامنه ای🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

واقعا سخته خونه مادر شوهر کوچه پشتی ماست ما از دستش اذیت میشیم ،خالا شما که ور دلته،شاید اون با پسر ...

بخدا اصلا قصد ندارم که پیشم نباشه خیلیم دوستم داره ولی میدونم دیگه تو خونه چ رفتارایی داره و اینکه خودم اذیت میشم 

و ازش ناراحت میشم بخاطر همین دوست دارم جدا باشیم تا رابطه بینمون خراب نشه 

نمی خوام ازش خدای نکرده بدم بیاد می خوام همیشه دوسش داشته باشم و آدم وقتی کسیو دوست داره که از دستش اذیت نشه یعنی به دیدی ک انگار خودش راحت نیست بهش نگاه نکنه 

به هر حال هر چقدر هم دوسش داشته باشم از خودم ک بیشتر دوسش ندارم 

من این کلمه اولویت زندگی رو که میشنوم میخوام عق بزنم. 

دعا میکنم پسر دار بشی

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  
روز اول کور بودی ؟؟ ندیدی هم مستاجره هم مادرش باهاشه؟؟ عجیبه برام جرا ازدواج میکنید خونه پدر مادرتون ...

آخه اولش مشکلی نداشتم 

چون یجوری بودن این رفتارا فک نمیکردم داشته باشن 

چ میدونستم