tranquility96 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 519 عنوان انحراف چشم توی بزرگسالان هم با عمل خوب میشه؟؟؟ 217 بازدید | 5 پست سلام من ۲۷ سالمه انحراف چشم داشتم توی بچگی عمل کردم الان یکی دوساله برگشته میتونم عمل کنم؟؟ یا فقط عمل استرابیسم توی کودکان جواب میدهمیخواستم عمل لیزیک انجام بدم عینک نزنم دیگه ولی بدون عینک انحرافی چشمم بیشتر مشخص میشه موندم چیکار کنم مرگ تو درست از لحظه ای آغاز میشود که در برابر انچه مهم است سکوت میکنی... 1402/12/13 | 23:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saeede_sadat عضویت: 1397/10/30 تعداد پست: 441 شما چند سالتون بود ک عمل کردین اخه منم پسرم ۳ سال و نیمشه انحراف داره خیلی غصه میخورم اصلا همکاری نمیکنه دکتر میبرم
tranquility96 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 519 شما چند سالتون بود ک عمل کردین اخه منم پسرم ۳ سال و نیمشه انحراف داره خیلی غصه میخورم اصلا همکاری نم ... من ۴ سالم بود عمل کردم تنبلی ام داشت چشممیه بار عمل کردم بعدها که رفتم دکتر راهنمایی بودم گفت یه عمل دیگه داشته باید دوبار عمل میکردی که دکترم به مامانمینا نگفته بوده مرگ تو درست از لحظه ای آغاز میشود که در برابر انچه مهم است سکوت میکنی...
saeede_sadat عضویت: 1397/10/30 تعداد پست: 441 من ۴ سالم بود عمل کردم تنبلی ام داشت چشمم یه بار عمل کردم بعدها که رفتم دکتر راهنمایی بودم گ ... ممنون انشاالله دنبال درمان برین حتما درست میشه