2777
2789
کار بکش ازش 😅😅

دورت بگردم خودم بد عادتش کردم، اوایل خیلی دوست داشت کمک کنه، من وسواسم نذاشتم، 🥴😬 ولی در کل میگه هر کاری میخوای کنی قبل اینکه من بیام، کلا باید پیشش باشم، باهم فیلم ببینیم، یا اینکه بریم  بیرون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا هست ولی دیگه نمیشه اینجا گفت😅

من فکر کردم فقط خودم با همسرم رابطه داریم ، هیچ کس دیگه ای این کار نمیکنه . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

اااا همسر شمام این مدلیه؟؟ بابا خیلی من وقت کم میارم برای کارام🥴

منم قبل اینکه همسرم بیاد همه کارامو میکنم،ساعت ۸شب که میاد فقط سفره شام و میارم وجمع میکنم،تو آشپزخونه که زیاد باشم،همسرم میگه بیا بشین بابا اومدیم خودتو ببینیم همش تو آشپزخونه ای😆😆

[QUOTE=330592702]من فکر کردم فقط خودم با همسرم رابطه داریم ، هیچ کس دیگه ای این کار نمیکنه . [/QUOTE ...

از جوابها اینجور استنباط کردم . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

منم قبل اینکه همسرم بیاد همه کارامو میکنم،ساعت ۸شب که میاد فقط سفره شام و میارم وجمع میکنم،تو آشپزخو ...

خوش به حالتون  باز همسرتون  هشت شب میاد، دیگه شب شده، کلی تایم دارید از روز من همسرم سه و نیم خونه هستن،  خودمم  بیرون کار میکنم البته هر روز نیست ولی ببینید چه وضعی دارم همه اش تایم کم میارم، البته ناشکری هم نکنیم 🥰 خداروشکر  محبتشون  هم هست  ولی من از لحاظ وقتی مشکل پیدا میکنم

😅نه عزیزم،بقول دوستمون منظور از خواب همون رابطس😅

خب چرا حرف رو در لفافه و ایهامی میگن که کسی متوجه نشه . مگه صریح گفتن جرمه ؟ 

خب چرا حرف رو در لفافه و ایهامی میگن که کسی متوجه نشه . مگه صریح گفتن جرمه ؟ 

نه گلم،خب احتمالا خجالت میکشن،وبعد اینکه سوال من راجب رابطه نبود،منظورم کارایی که تو خونه میکنن بود🤭

[/QUOTE]

این‌ها رو گفتم که شما و خوانندگان عزیز تاپیک شما کمی بخندین ، وگرنه نه فرمایشات شما بر همه کس واضح و مبرهن است .