2777
2789
عنوان

لب تابم صفحه اش سیاه شده

174 بازدید | 14 پست

میشه راهنمایم کنیدمیخواستم برم تو اکسل ی دفعه سیاه شد

تازه 2ماهه حریدم 

کول پد زیرش روشنه ولی داغ شده

حسنت به اتفاق ملاحت جهان گرفت☘️☘️ آری به اتفاق جهان میتوان گرفت 🌼خداجونم ممنونم که میدونم بهترینا برام اتفاق می افته، دا.

لپ تاپ*

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واینکه علامت اشاره هم روصفحه است و بالمسم حرکت میکنه

حسنت به اتفاق ملاحت جهان گرفت☘️☘️ آری به اتفاق جهان میتوان گرفت 🌼خداجونم ممنونم که میدونم بهترینا برام اتفاق می افته، دا.
اوسکولی  پرسيدم اسم لپ تاپ چیه استوک یا نو؟

استوک خریدم 

اسم لپ تابت چیه  اشتباه کردی استوک همشون باز شدن وقطعات اصلیشو برداشتن

مارکش دل هست ویندوز 11.سال تولیدشم مال دوسال پیشه همین ازش میدونم

مارکش دل هست ویندوز 11.سال تولیدشم مال دوسال پیشه همین ازش میدونم

پس فاتحه اشو بخون بفروش یه جا 

متنفرم از دل و اچ پی اصلا استوکش به درد نمیخوره هرکسی خریده نالیده 

فقط آکبند بخر لنوو و ایسوس بهتره

پس فاتحه اشو بخون بفروش یه جا  متنفرم از دل و اچ پی اصلا استوکش به درد نمیخوره هرکسی خریده نال ...

مسیله الان این نیست من خریدم

مسیله اینه ک روشن نمیشه صفحه اش

این لپ تاپ صنعیته پدرشو اونوردرآوردن فروختن  هیچوقت لپ تاپ صنعتی استوک نخر

من خریددددددددممممش الان چیکارمیتونم بکنم

چرا اینقدرتوگذشته اید

الان روبچسبید

من خریددددددددممممش الان چیکارمیتونم بکنم چرا اینقدرتوگذشته اید الان روبچسبید

شما همون پولو میداد یه مدل پایین اکبند میخرید باید ببرید تعویض کنید یه مغازه تو بانه هست تعمییر هم میکنن 

شما همون پولو میداد یه مدل پایین اکبند میخرید باید ببرید تعویض کنید یه مغازه تو بانه هست تعمییر هم م ...

خداروشکر درست شدش ممنون از کمکتون