2777
2789
عنوان

گوشی چی بخرم خوب باشه گیج شدممم

626 بازدید | 19 پست

توروخدا راهنمایی کنید

حافظه اش و دوربینش برام مهمه و اینکه سرعتش هم خوب باشه هنگ نکنه داغ نکنه و....در کل خوب باشه

قیمتش بین ۲۰ تا ۳۰ باشه

لطفا همه نظر بدید بین سامسونگ و ایفون مرددم

نازنین هستم 🙋‍♀️عاشق حیوانات مخصوصا گربه ها🐈🐱عضو ۸ساله ی سایت و کوچیک همگی😁👋🏻

سمت شیامی نرو فقط🙂

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به منم بگید. با ۹ تومن چی بخرم؟

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری
نه اونو نمیرم بین سامسونگ و ایفون ب نظرت کدوم؟

سامسونگ بهتره به نظرم اگر برات کلاس مهم نیست

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

من شنیدم دوربین های سامسونگ افت می کنند ولی اپل نه. ولی دوربین سامسونگ اولترا معرکه هست . یک سر و گردن و شاید خیلی خیلی قوی تر از اپل هست. 

من موتورولا اج بیست دارم . دوربینش از سامسونگ  a73    که گرون تر هست بیشتره .

ولی دوربین اولترا سامسونگ فوق العاده قویه

من هستم   ؟!نه ولی  من بودم     دیگه نمیتونم باشم . وقتی رفتم ، فراموشم کنید .اسمم هم نیارید. خودم عکس هامو سوزوندم . خودمو قبلا نابود کردم که عذاب نکشم. فقط موقع دفنم سر و صدا نکنید . کسی رو خبر نکنید ؛ بزارید راحت بخوابم . در آرامش . خستم.

والا من برام خرکار بودن مهمه که ۴ سال پیش یه آ بیست اس خریدم واقعا خر کاره😂

من شنیدم دوربین های سامسونگ افت می کنند ولی اپل نه. ولی دوربین سامسونگ اولترا معرکه هست . یک س ...

پول اولترا رو ندارم اخه

اره افت میکنه ب عینه دیدم

من A21 گرفتم خیلیییی زود باتریش تموم میشد فروختمش

خدایا ممنون که پسرمو صحیح و سالم گذاشتی تو بغلم پسرم در تاریخ 1399/11/26 دنیا اومد البته قرار بود 1399/1۲/7 درهفته ۳۷دنیا بیاد که بخاطر مسمومیت بارداری زودتر دنیا اومد    پسرم منو آجی دنیا و بابایی بیصبرانه منتظرت هستیم 😍😍 اگه میشه برا سلامتی پسرم یه صلوات بفرستین                تیکرم به وقت سزارین  برامون دعا کنین سالم از اتاق عمل در بیایم 😘
والا من برام خرکار بودن مهمه که ۴ سال پیش یه آ بیست اس خریدم واقعا خر کاره😂

😂😂😂😂🤣🤣🤣😍