2777
2789
عنوان

گوشی چی بخرم خوب باشه گیج شدممم

591 بازدید | 19 پست

توروخدا راهنمایی کنید

حافظه اش و دوربینش برام مهمه و اینکه سرعتش هم خوب باشه هنگ نکنه داغ نکنه و....در کل خوب باشه

قیمتش بین ۲۰ تا ۳۰ باشه

لطفا همه نظر بدید بین سامسونگ و ایفون مرددم

نازنین هستم 🙋‍♀️کارمند بیمه دانا📃عاشق حیوانات مخصوصا گربه ها🐈🐱عضو ۷ ساله ی سایت و کوچیک همگی😁👋🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به منم بگید. با ۹ تومن چی بخرم؟

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری
سمت شیامی نرو فقط🙂

نه اونو نمیرم بین سامسونگ و ایفون ب نظرت کدوم؟

نازنین هستم 🙋‍♀️کارمند بیمه دانا📃عاشق حیوانات مخصوصا گربه ها🐈🐱عضو ۷ ساله ی سایت و کوچیک همگی😁👋🏻

من شنیدم دوربین های سامسونگ افت می کنند ولی اپل نه. ولی دوربین سامسونگ اولترا معرکه هست . یک سر و گردن و شاید خیلی خیلی قوی تر از اپل هست. 

من موتورولا اج بیست دارم . دوربینش از سامسونگ  a73    که گرون تر هست بیشتره .

ولی دوربین اولترا سامسونگ فوق العاده قویه

من هستم   ؟!نه ولی  من بودم     دیگه نمیتونم باشم . وقتی رفتم ، فراموشم کنید .اسمم هم نیارید. خودم عکس هامو سوزوندم . خودمو قبلا نابود کردم که عذاب نکشم. فقط موقع دفنم سر و صدا نکنید . کسی رو خبر نکنید ؛ بزارید راحت بخوابم . در آرامش . خستم.
 من شنیدم دوربین های سامسونگ افت می کنند ولی اپل نه. ولی دوربین سامسونگ اولترا معرکه هست . یک س ...

پول اولترا رو ندارم اخه

اره افت میکنه ب عینه دیدم

من A21 گرفتم خیلیییی زود باتریش تموم میشد فروختمش

خدایا ممنون که پسرمو صحیح و سالم گذاشتی تو بغلم پسرم در تاریخ 1399/11/26 دنیا اومد البته قرار بود 1399/1۲/7 درهفته ۳۷دنیا بیاد که بخاطر مسمومیت بارداری زودتر دنیا اومد    پسرم منو آجی دنیا و بابایی بیصبرانه منتظرت هستیم 😍😍 اگه میشه برا سلامتی پسرم یه صلوات بفرستین                تیکرم به وقت سزارین  برامون دعا کنین سالم از اتاق عمل در بیایم 😘
والا من برام خرکار بودن مهمه که ۴ سال پیش یه آ بیست اس خریدم واقعا خر کاره😂

😂😂😂😂🤣🤣🤣😍