2777
2789
عنوان

گوشی چی بخرم خوب باشه گیج شدممم

| مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 19 پست
تو این رنج قیمت آیفون خوب نمیتونی بخری نهایتا ۱۱ پرو ک مال چندسال پیش هستش ..

اره ینی ۱۱ خوب نی؟سامسونگ بهتره؟

نازنین هستم 🙋‍♀️عاشق حیوانات مخصوصا گربه ها🐈🐱عضو ۸ساله ی سایت و کوچیک همگی😁👋🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیگم خوب نیست آیفون خرکار و قویه ولی من گوشی ک دیگه براش آپدیت نمیاد و احتمالا تو این چندسال چند دس ...

اره راس میگی اینم هس ممکنه تعمیری باشه

ممکنه بهم بندازن

پول اولترا رو ندارم اخه اره افت میکنه ب عینه دیدم

الان که چت می کنم با سامسونگ ۷۳a هست ، یه موتورولا هم دارم که زمان خرید تقریبا هم قسمت بود . دوربین موتورولا بهتر بود . اگه اهل خرید و فروش نیستی برند های دیگه مثل موتورولا و وان پلاس و ... رو هم امتحان کن . اپل و سامسونگ  افت قیمت کمتری دارند ولی الان به عین میبینم موتورولا از همه لحاظ بهتره از سامسونگ . البته  هر کسی به چیزی بیشتر اهمیت میده برای من بازه صحفه مهم تر بود . اگه اولترا نمیتونی ، خوب اپل هم گرونه . ضمنا اپل ایران رو تحریم کرده ، خیلی از برنامه ها رو نمیتونی نصب کنی ، اکثر برنامه های آپ استور هم پولی هستند و در آیفون نمیتونی مثل اندروید راحت باشی ، در کشوری مثل ایران اپل محدودیت داره ، سیستم اندرویدی بگیر . صرفا برای عکس ، آیفون گرفتن اشتباهه . ضمنا الان برند های زیادی هستند که در دنیا مشهور هستند ولی در ایران نه الان گوشی های اوپو ، وان پلاس ، جی پلاس ، موتورولا ، شیاومی ،و .. در جهان مشهور هستند ، در ایران نه هنوز .  البته موقع فروش به خاطر خواهان کم افت قیمت زیادی دارند.  اون ها رو هم بررسی کن . گوشی های اوپو زیاد وارد ایران نشدند ولی خیلی عالی هستند مثل اوپو فایند ۲۰ پرو . زیبایی منحصر به فردی داره . اپل استحکام داره ، دوربینش هم متناسب به قیمت میتونه متفاوت باشه . اما نظر خودم رو بگن ، اپل در ایران یعنی محدودیت های بیشمار و اکثر اپلی ها برای کلاس گذاشتن میخرند

من هستم   ؟!نه ولی  من بودم     دیگه نمیتونم باشم . وقتی رفتم ، فراموشم کنید .اسمم هم نیارید. خودم عکس هامو سوزوندم . خودمو قبلا نابود کردم که عذاب نکشم. فقط موقع دفنم سر و صدا نکنید . کسی رو خبر نکنید ؛ بزارید راحت بخوابم . در آرامش . خستم.
الان که چت می کنم با سامسونگ ۷۳a هست ، یه موتورولا هم دارم که زمان خرید تقریبا هم قسمت بود . دوربین ...

مرسی از توضیحات دقیقتون ممنونم😍😍😍