الان که چت می کنم با سامسونگ ۷۳a هست ، یه موتورولا هم دارم که زمان خرید تقریبا هم قسمت بود . دوربین موتورولا بهتر بود . اگه اهل خرید و فروش نیستی برند های دیگه مثل موتورولا و وان پلاس و ... رو هم امتحان کن . اپل و سامسونگ افت قیمت کمتری دارند ولی الان به عین میبینم موتورولا از همه لحاظ بهتره از سامسونگ . البته هر کسی به چیزی بیشتر اهمیت میده برای من بازه صحفه مهم تر بود . اگه اولترا نمیتونی ، خوب اپل هم گرونه . ضمنا اپل ایران رو تحریم کرده ، خیلی از برنامه ها رو نمیتونی نصب کنی ، اکثر برنامه های آپ استور هم پولی هستند و در آیفون نمیتونی مثل اندروید راحت باشی ، در کشوری مثل ایران اپل محدودیت داره ، سیستم اندرویدی بگیر . صرفا برای عکس ، آیفون گرفتن اشتباهه . ضمنا الان برند های زیادی هستند که در دنیا مشهور هستند ولی در ایران نه الان گوشی های اوپو ، وان پلاس ، جی پلاس ، موتورولا ، شیاومی ،و .. در جهان مشهور هستند ، در ایران نه هنوز . البته موقع فروش به خاطر خواهان کم افت قیمت زیادی دارند. اون ها رو هم بررسی کن . گوشی های اوپو زیاد وارد ایران نشدند ولی خیلی عالی هستند مثل اوپو فایند ۲۰ پرو . زیبایی منحصر به فردی داره . اپل استحکام داره ، دوربینش هم متناسب به قیمت میتونه متفاوت باشه . اما نظر خودم رو بگن ، اپل در ایران یعنی محدودیت های بیشمار و اکثر اپلی ها برای کلاس گذاشتن میخرند
من هستم ؟!نه ولی من بودم دیگه نمیتونم باشم . وقتی رفتم ، فراموشم کنید .اسمم هم نیارید. خودم عکس هامو سوزوندم . خودمو قبلا نابود کردم که عذاب نکشم. فقط موقع دفنم سر و صدا نکنید . کسی رو خبر نکنید ؛ بزارید راحت بخوابم . در آرامش . خستم.