2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره رولی بود میچسبوند

من رفتم لیزر شاتی بود کاور وسری هم خودم گرفتم.

مگه هزینه سری چقدر میشه یا کاور ک با جان و سلامتی مردم بازی میکنن گزارش اون مرکز رو بده بهداشت جمعش کنه

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
خدا فقط اینسری بهم رحم کنه دیگه غلط بکنم  ..بخاطربچهام میترسم

ب خودت استرس نده نهایت برو ی آزمایش بده خیالت راحت میشه

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
من رفتم لیزر شاتی بود کاور وسری هم خودم گرفتم. مگه هزینه سری چقدر میشه یا کاور ک با جان و سلامتی مر ...

بهداشت شهرمون بگم؟ میگن دستگاه ما سری نداره الکس دایود

ب خودت استرس نده نهایت برو ی آزمایش بده خیالت راحت میشه

بیشتر نگران اون کمپرس یخم که میزاشت رو بیکینی...بیکینی ام شیو کرده بودم خراشیدگی داشت پوستم

بهداشت شهرمون بگم؟ میگن دستگاه ما سری نداره الکس دایود

قدیمیه خوب نیست نرو دیگه بهداشت مرکزی شهرتون گزارش بده

بیشتر نگران اون کمپرس یخم که میزاشت رو بیکینی...بیکینی ام شیو کرده بودم خراشیدگی داشت پوستم

ان شاالله چیزی نیست ی آزمایش بده بهتر از اینه آرامش از خودت بگیری

اگه آزمایشم مثبت شد چیکار میکنم بدبخت میشم

خدا نکنه اگه ی موقع مثبت شد نگران نباش ایمنی بدنت رو با مواد غذایی و دارویی بالا ببر برای نزدیکی با همسرت پیشگیری کن واکسن گارداسیل بزن.

الان متاسفانه این بیماری خیلی شایع شده