2777
2789
عنوان

برنامه درسی رقابتی

1280 بازدید | 12 پست

رفقا خیلی میپرسید برنامه ای که باهاش درس میخونی چیه گفتم تایپک بزنم دیگه نپرسید😅

حقیقتا من از ypt یا همونyeolpumtaاستفاده میکنم و عالیه

حالا اگه تو تل یا جایی دیدید گروه زدن رمز بگیرید ازشون داخل گروه بشید  عالیه حس درس خوندنتونو میبره بالا واقعا

بیشتر توضیح میدی چجوریه

عزیزم این برنامه هم میتونی آفلاین بخونی هم آنلاین

ولی بعدا میتونی آنلاین بشی

حین اینکه زدی نمیتونی از برنامه های گوشیت استفاده کنی مگه اینکه خودت اجازه بدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم با forest میخونم تاپیکاتو دیدم موفق باشی🤝🏻

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤

ببین اونایی که نارنجین دارن درس میخونن

و نفرات اول تا سومم مشخصه

هر روزی که بخونی توی تقویمت ثبت میشه که چقد خوندی و جه درسی که شروع کردی کی تموم گردی مطالعه رو

اونی هم که گوشی هست کنارش داره از برنامه ای که اجازه داده استفاده میکنه

ببین اونایی که نارنجین دارن درس میخونن و نفرات اول تا سومم مشخصه هر روزی که بخونی توی تقویمت ثبت م ...

مرسی نصبش کردم فقط چجوری باید با بقیه تو رقابت باشی؟

شما الان داخل یه گروهید یا با تمام کسانی که برنامه رو دارن رقابت میکنید؟

مرسی نصبش کردم فقط چجوری باید با بقیه تو رقابت باشی؟ شما الان داخل یه گروهید یا با تمام کسانی که بر ...

موفق باشی🙃☘️

نه من داخل یه گپم منتها ۵۰ عضو میتونه داشته باشه هر گروه همشم تکملیه وگرنه میگفتم خودمم گپ ندارم💔😶

یه کانال دارم تل منتها جوابمو ندادن که گروه و رمزشون چیه

میتونی بگردی هم توی جستجوی گپ ببینی هیچکدوم رمز ننوشتن تو همون صفحه ای که میزنی میاره

مرسی نصبش کردم فقط چجوری باید با بقیه تو رقابت باشی؟ شما الان داخل یه گروهید یا با تمام کسانی که بر ...

بیا بعضی گروه ها رمز نمبخوان😂

گروپ رو بزن بعد به اضافه که سمت راست پایینه رو بزن

بعد این Available رو انتخاب کن اونایی که بدون رمزن میان بالا