2777
2789
عنوان

چجوری توهینش رو تلافی کنم؟

140 بازدید | 19 پست

من به تازگی مهمان گرفتم به دانشگاه دیگه که مجازی هست

بعد کلاسا تشکیل شده یکی دو جلسه ، من دیدم عه همکارم تو کلاسه بهش تلگرام پیام دادم سلام آقای ... ما همکلاسی هستیم درس ... استادش چیزی گفته کتاب معرفی کرده گروه داره؟

بعد گوشیمو گذاشتم کنار دیدم گوشیم ۱۳ تا میس کال دارم 

بیاین بقیش رو بگم بچه ها حالم بده 

خب

ی خانوم متاهل دی ماهی فوق العاده شیطون و زبون دراز و رُک😐که عاشق دُخمله👧کابرای عزیز خواهش میکنم وقتی تاپیک میزنین ول نکین برین به امون خدا و هشتا درمیون جواب بدین ما مسخره شما نیستیم🤪هرکسی پست رو میخونه بجای لایک پاسخ بده اگ حرفی هست😘 ظهور آقامون و خوشبختی هممون اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیدم یه خانومه زنگ زده برای چی به شوهرم پیام دادی منم اصلا یادم نبود جا خوردم خدایا چیشده چی میگه

بچکون خوابم میاد

ی خانوم متاهل دی ماهی فوق العاده شیطون و زبون دراز و رُک😐که عاشق دُخمله👧کابرای عزیز خواهش میکنم وقتی تاپیک میزنین ول نکین برین به امون خدا و هشتا درمیون جواب بدین ما مسخره شما نیستیم🤪هرکسی پست رو میخونه بجای لایک پاسخ بده اگ حرفی هست😘 ظهور آقامون و خوشبختی هممون اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🤲
انقدر شوکه شدم نتونستم چیزی بگم گفت همسرم گفته همکاری گفتم بله گفت چجوری همکلاسیش هم هستی

خواهر من با همکارش هم دانشگاهی و همسایه و همسنه🤣

☹️

اینا عجیبن

البته شاید همسرش درکل مشکوک میزنه خانومش حساس شده و ب شما پریده

شمام سعی کن بدون اجازه پیام ندی دیگ ب کسی

بچه ها اومدم تلگرام دیدم یارو نوشته به من پیام ندید من زن و بچه دارم 

یعنی چی آخه مگه من دختر خیابونی ام حالم بده واقعا احساس بدی دارم 

دادم پسرخالم گفتم حالشو بگیر تازه گفته بود مگه زنم چیز بدی گفته ؟