2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای بله برون اگه بزن و برقص و جشنه خوب نیست ولی اگه ساده برگزار میکنید و مهمونی‌طوره خوبه چون این ...

ترکیب رنگیش قشنگه ؟

مدل شومیز چی ؟آخه خیلی دوست دارم یه ترکیب نود داشته باشم تا به حال نسکافه ای نداشتم

ن گلم مگه شما عروسی ، ی رنگ دیگشو بگیر،هرچند بنظرم کلا خوب نیست سنتو بیشتر نشون میده

تو نینی سایت بحث بر سر لباس سفید بود 

از الان نسکافه ای هم تحریم شد😂😂😂😂🤦

نمیشه که همه سیاه بپوشن 

🎧━━━━━━●─────── ⇆ㅤ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤ↻️ پرواز کن تا آرزو زنجیر را باور نکن ⁦❤️⁩                        
عروس دوستمه میخواد صورتی بپوشه

من خودم ب شخصه تو هیچ جشن عقد و عروسی و بله برون سفید نمیپوشم کاری هم ب لباس عروس ندارم کلا بنظرم خوب نیست سفید تو اون جشن فقط مختص عروسه حالا بخواد میپوشه نخواد نمیپوشه

تو نینی سایت بحث بر سر لباس سفید بود  از الان نسکافه ای هم تحریم شد😂😂😂😂🤦 نمیشه که همه سی ...

والا به خدا عروس دوستمه می‌دونم میخواد صورتی کم رنگ بپوشه اگه میخواست سفید بپوشه که نمیپوشیدم

هنوز سفارش ندادم جدا جدا فرستادم 

شومیز خیلی خوشگله خیای 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
والا به خدا عروس دوستمه می‌دونم میخواد صورتی کم رنگ بپوشه اگه میخواست سفید بپوشه که نمیپوشیدم

سفید که فقط شومیزش سفیده اونم نصفش میره تو دامن. رنگ قالبش نسکافه ای 

وقتی میگن سفید نپوشید منظورشون اینه کلا سفیدپوش نباشین نه اینکه سفید تو استایلتون به کار رفت هم خطا باشه😂🤦

🎧━━━━━━●─────── ⇆ㅤ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤ↻️ پرواز کن تا آرزو زنجیر را باور نکن ⁦❤️⁩