2777
2789
عنوان

شوهرم گف برو با ینفر دیگ ازدواج کن خوشبخت بشی

| مشاهده متن کامل بحث + 750 بازدید | 44 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهر کثافتم جلوم نشسته با دخترا چط میکنه مسخره بازی میکنه و من جیکم درنمیاد مجبورم ب روم نیارم از ای ...

من چی بگم وقتی ۱۳سالم بود بابام منو مامانمو خواهرمو برد درمغازه دوست دخترش مارو به دوست دخترش نشون داد بعدا دوزاریمون افتاد ۱۴سالم بود دخترخاله مطلقم شورتک پوشیده بود اندام خصوصیش جلوی من به بابام نشون میداد بعد فهمیدم صیغه بابام شده اینقدربابام کثافت کاری کرده که شدم یه آدم افسرده 

تو غرورسو بشکنی این حرفم میشنوی دیگه 

چ غروری مگ گفتم پول نداری 

گفتم واسه زندگیمون واسه خوشبختیمون هیچ کار نمیکنی

شبا پشتشو میکنه میخوابه روزا ک سرکارشبام بزور چارتا کلمه حرف میزنه این چ زندگی اخهه 

اره بابا از اونا که اخم میکنه. دلت قنج میره واسش  داد میزنه بخاطر غیرت. دلت میخاد دماغ و گوششون ...

مال خودمم از هموناس میفممت😂😂

تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢
مال خودمم از هموناس میفممت😂😂

نمیدونی چه گوگو میشه وقتی عصبانی میشه  یهو میپرم بینی و گوشش و گاز میگیرم دل نمیکنم. قرمز میشه ردش میمونه 😍😂😂😂😂😂😍جوراب شید به پای هم 🌱🙂ببخشید. خوشبخت بشید😂

کاربری دست هزار نفره اشتباهی نگیرید

نمیدونی چه گوگو میشه وقتی عصبانی میشه  یهو میپرم بینی و گوشش و گاز میگیرم دل نمیکنم. قرمز میشه ...

😂😂😂چرا حالا بینیو گوش😂😂گاز گرفتن فقط بازوش حال میده😂

فداتشم شماهم همینطور عزیزم😂❤️😍

تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢