2777
2789
عنوان

چ مدل مانتویی میخرین عید امسال

1263 بازدید | 53 پست

بنظرتون سوزن دوزیا خوبن؟؟دختر خالم پارسال خریده بود از اونا من نخریدم گفتم میگ من از مد انداختم این تازه امسال خریده

شما چ مدل میخرید

`در اندک‌من تویی فراوان یارب❤️

یه مانتو جین آبی دارم که جایی نپوشیدم

نمیخرم

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو یه تاپیک دیگه هم گفتم 

مانتویی میخوام که 

کتی 

پانچ 

عبا 

بلند 

سوزن دوزی 

مدل دامن دار 

مشکی

نباشه 

برا همین نمیدونم چی بگیرم

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

وا عزیزم چه ربطی داره

مدل خاصی نیست

یه کوتاه مشکی ساده یه بلند مشکی ساده گرفتم

دوتا وست و شومیزم گرفتم ک بیرونی و به جای مانتو هم میتونم استفاده کنم ، یکیشون ست شلوار هم داره

اینام دوس دارم بگیرم

دُختَرِ لُر 👑
این دوتا خریدم

سلام دوستم😁

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
وا عزیزم چه ربطی داره مدل خاصی نیست یه کوتاه مشکی ساده یه بلند مشکی ساده گرفتم دوتا وست و شومی ...

یاداون تاپیک افتادم😅

عکس آخری رویه نفرسفارش داده بود،یه چیزدیگه دستش رسیده بود

.فقط حضوری

وخدایی که بشددددت کافیست❣