2777
2789

مثلاً اومد گفت شمارتو بده برا امر خیر 

یا آشنا بشیم برا ازدواج 

من واقعا نمیدونم چی بگم اون لحظه گیج میشم 

آقایون به ظاهر محترم درخواست دوستی قبول نمیکنم اعصاب سر و کله زدن با امثال شمارو ندارم 😐 حالا شما خودتونو خسته کنید کی ضرر می‌کنه من یا شما؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا منم تو دانشگاه از بین کل دخترای کلاس فقط منو فالو کرده و تمام استوریامو لایک میکنه اگر جایی هم کامنت بزارم روم ریپ میزنه فکر کنم ازم خوشش اومده ولی من ازش نه امیدوارم پیش قدم نشه

زنده باد خلیج همیشه فارس 🇮🇷  شهید تهرانی مقدم دمت گرم🇮🇷

یه نفر که یهو نمیاد بگه شماره بده با خانواده بیام    ترم یکی؟

خب اگ اینطور باشه میخواد خانواده هارو در جریان بزاره دیگه 

فحش بده راحت باش! آخه من مسبب همه مشکلات زندگیتونم 😅

ب نام نامی/یاری؟ یزدان تو را برمیگزینم از میان خوبان یسسسس اووه مای گاد یسسسس

☹️😂😂

آقایون به ظاهر محترم درخواست دوستی قبول نمیکنم اعصاب سر و کله زدن با امثال شمارو ندارم 😐 حالا شما خودتونو خسته کنید کی ضرر می‌کنه من یا شما؟
یه نفر که یهو نمیاد بگه شماره بده با خانواده بیام    ترم یکی؟

نه ششم 

خب چه جوریه پس