2777
2789
عنوان

نی نی یار این درست نیست

201 بازدید | 18 پست

چرا تاپیکم ترکید

من که حرفی نزدم چرا ترکوندی 

برگردون قفلش کن 

چند تا کانال معرفی کردن نیاز دارم بهشون 

خواهش میکنم

من با دو چشم خویشتن دیدم که جانم میرود........😔

ادمین باش 

حتی الانم سایت میدیدم ..

ماهانه20 میلیون میدن

اگر مدت کمی میام در حال خوندن کتاب ها هستم .. در حال رشد هستم "روح " ام را بازسازی میکنم "جسمم را اماده میکنم تا زخم هایی که بهم وارد شده را ابیاری بدم .. در حال رفتن هستم..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادمین باش  حتی الانم سایت میدیدم .. ماهانه20 میلیون میدن

میشه بگید چطور 

مردیم از بیکاری 

هی میام اینجا کلی حرص میخورم فقط حداقل سرگرم شم هم اینجا نیام هم یه پولی در بیارم 

بده مگه تو این اوضاع و احوال 

میشه بگید چطور  مردیم از بیکاری  هی میام اینجا کلی حرص میخورم فقط حداقل سرگرم شم هم اینج ...

دوره شو ببین ..

میفروشن دوره ادمینی 

بعد هم سایت بزن دور کاری هم داره 

حضوری هم داره

اگر مدت کمی میام در حال خوندن کتاب ها هستم .. در حال رشد هستم "روح " ام را بازسازی میکنم "جسمم را اماده میکنم تا زخم هایی که بهم وارد شده را ابیاری بدم .. در حال رفتن هستم..
دوره هاشو از کجا باید تهیه کرد ؟ چقدر هزینه داره ؟ تخصص و سواد خاصی میخواد ؟

بزن دوره ادمینی  بزن  میاره 

2 میلیون تومنه

نه چیز خاصی نمیخواد ..

دوره هاشو از کجا باید تهیه کرد ؟ چقدر هزینه داره ؟ تخصص و سواد خاصی میخواد ؟

مثلا کافه ای دوره ادمین میخواد 15 میلیون ماهانه

ممنون جواب دادید  دم شما گرم

خواستی لینک بفرستم برو

بفرستید ممنون میشم  

.

https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwjjjMKOvNiEAxUZUqQEHZwoBnUQFnoECA8QAQ&url=https://www.novin.com/academy/admin/&usg=AOvVaw1bNkHZCNNZkJIp_jr2R-G_&opi=89978449