2777
2789
عنوان

هیزی کردن مریضیه یاچی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 935 بازدید | 47 پست
وااا خب بلاخره بزرگترن باید سلام کرد  ماهم به مردای همسایه سلام میکنیم نمیخواد ک خیره بشین&nbs ...

دختر بود همسن خودم بود 😂😎

🙋‍♂️پسر هستم.دعا نویسیِ برادران جعفری(به جز اصغر)😅

داداش کور که نیستی آدم‌نگاه هم نکنه بازم یه جوری میفهمه کی میره میاد 

ملورین بابا❤️ دخترم چشمای معصوم تو رو نمیزارم کسی از من بگیره تو دلیل این نفس کشیدنی تو نباشی دل من هی میگیره توی این شبای بی ستارگی تو برام ستاره ای خوب میدونی کاری کردی که بخندم با نگات تو برام بخند تا هرجا میتونی تو برام معنی زنده بودنی تو رو تا ابد تو قلبم میزارم تو دلیل این نفس کشیدنی عشق من تویی که با هر نفست انگاری صاحب خوشبختی منم دخترم با تو قشنگه زندگی وقتی باشی دل به دریا میزنم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسری که هیزی  کنه که آدم مریضیه

ولی دیگه این همه سر به پایین بودن هم خوب نیست

حداقل کسی از کنارت رد میشه یه نگاه بنداز سلام کن من اینو نشونه بی ادب بودن و نداشتن آداب اجتماعی میدونم

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

مگه به همسایه هم باید سلام داد من که همسایه دیواریمونو‌ تاحالا ندیدم😂

اکثرا تهران اینجوریه ولی ما محله ای هستیم که همه حدودا همو میشناسن 

سر ب زیره ولی یه کم سرشو بالا بگیره بد نیست شایدم ازین همسایه  خوشش نمیاد زور ک نیست

نه وِی کلا بیرون این مدلی هستش سرش پایینه

پسری که هیزی  کنه که آدم مریضیه ولی دیگه این همه سر به پایین بودن هم خوب نیست حداقل کسی از کن ...

طرف دختر همسن خودشه😅 

درمورد جشن پوریم، شخصیت اِستِر و هامان برید بخونید و بدونید کیا توی سایت فعالیت میکنن و تاپیکاتون رو میترکونن😐😐😐از آگاه شدن مردم هراس دارن😈فرخ نژاد تو روز روشن دروغ استوری کرده،تاپیک زدم، بعد همونا که تاپیک هامان رو زدن، تاپیک حمید جون هم زدن☹😂  مطالبی که نصفه بهمون گفته بودن: قبل از همه چی بگم که ارث و حقوق و هبه و ... که به دختر و زن برسه برای خودشه ولی برای مردها و پسرها برعکسه ارث: پدر و مادر در قید حیات هر طور صلاح بدونن میتونن در حالت صلح عمرانی اموال خودشون رو به بچه ها ببخشن ولی اگر به هر دلیلی این کار رو نکردن به قانون سپرده میشه و اونجا طبق قانون تقسیم خواهد شد!بازم پدر مادر اینطور خواستن که اموالشون تقسیم بشه🙂 پس بچه های خوبی باشید که خانواده هاتون چیزی ازتون دریغ نکنندیه: وقتی یه مرد کشته بشه چرا دیه اش ۲ برابر زنه؟ پولو با خودش تو قبر نمیبره که اونو به زن و بچش میدن🙄چند همسری:  شرطش عدالته، ولی چند آیه بعدش که "نکته مهمش اینجاست" گفته کسی نمیتونه عدالت برقرار کنه و بهتره به همون یهدونه همسر اکتفا بشه😊 این احکام جز احکامی هست که بر حسب شرایط جامعه میتونن تغییر کننحضانت: تا ۷ سالگی با مادر و از ۷ تا ۹ سالگیه دختر و ۱۵ سالگیه پسر با پدره و بعد از اون بچه خودش تصمیم میگیره کدوم وری بره، و البته خرج بچه توی تمام این سالها با پدره          طرف میگه حاضرم با دود ارتباط برقرار کنم ولی پیام رسان ایرانی نصب نکنم هنوز حرف قبلیش تموم نشده داخل نی نی سایت پست میذاره🤨😂
پسری ک زیاد نگا کنه معلومه دیگه هوله و چش چرون  حالا خجالتیم نباشه 😂🤦‍♀️

احساس امنیت آدم کنار اینجور پسرا میتونه بکنه؟

حرف اون که مسخرس ولی چرا فکر میکنی هر پسری که به همسایش سلام میکنه هیزه؟ 😐

اینا دو تا موضوع مختلف بود ها...من منظورم اینه چون هیچ وقت نگاهش نمیکردم نمیشناختمش که سلامش کنم 

اینا دو تا موضوع مختلف بود ها...من منظورم اینه چون هیچ وقت نگاهش نمیکردم نمیشناختمش که سلامش کنم&nbs ...

میدونم من نمیگم کارتون غلطه 

چون خودم اصلا همسایه هارو نمیشناسم سلام کنم 

ولی خب اینکه سلام کردن و با هیزی مقایسه کنی عجیبه

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
پسری که هیزی  کنه که آدم مریضیه ولی دیگه این همه سر به پایین بودن هم خوب نیست حداقل کسی از کن ...

اون دختر خانم هم دقیقا همین حرفا رو زد پس حق بهشون میدید؟

بالاخره بازم زشته

نه منظورم اینه اون تو نخ این پسره است شاید، که رفته به مادرشم گفته،  انقد مهمه؟😐😂

درمورد جشن پوریم، شخصیت اِستِر و هامان برید بخونید و بدونید کیا توی سایت فعالیت میکنن و تاپیکاتون رو میترکونن😐😐😐از آگاه شدن مردم هراس دارن😈فرخ نژاد تو روز روشن دروغ استوری کرده،تاپیک زدم، بعد همونا که تاپیک هامان رو زدن، تاپیک حمید جون هم زدن☹😂  مطالبی که نصفه بهمون گفته بودن: قبل از همه چی بگم که ارث و حقوق و هبه و ... که به دختر و زن برسه برای خودشه ولی برای مردها و پسرها برعکسه ارث: پدر و مادر در قید حیات هر طور صلاح بدونن میتونن در حالت صلح عمرانی اموال خودشون رو به بچه ها ببخشن ولی اگر به هر دلیلی این کار رو نکردن به قانون سپرده میشه و اونجا طبق قانون تقسیم خواهد شد!بازم پدر مادر اینطور خواستن که اموالشون تقسیم بشه🙂 پس بچه های خوبی باشید که خانواده هاتون چیزی ازتون دریغ نکنندیه: وقتی یه مرد کشته بشه چرا دیه اش ۲ برابر زنه؟ پولو با خودش تو قبر نمیبره که اونو به زن و بچش میدن🙄چند همسری:  شرطش عدالته، ولی چند آیه بعدش که "نکته مهمش اینجاست" گفته کسی نمیتونه عدالت برقرار کنه و بهتره به همون یهدونه همسر اکتفا بشه😊 این احکام جز احکامی هست که بر حسب شرایط جامعه میتونن تغییر کننحضانت: تا ۷ سالگی با مادر و از ۷ تا ۹ سالگیه دختر و ۱۵ سالگیه پسر با پدره و بعد از اون بچه خودش تصمیم میگیره کدوم وری بره، و البته خرج بچه توی تمام این سالها با پدره          طرف میگه حاضرم با دود ارتباط برقرار کنم ولی پیام رسان ایرانی نصب نکنم هنوز حرف قبلیش تموم نشده داخل نی نی سایت پست میذاره🤨😂
احساس امنیت آدم کنار اینجور پسرا میتونه بکنه؟

نه اصلا 

من خودم بیرون حالا مغازه ای بازاری چیزی ی پسر بوده ک زیاد نگا کنه حس بدی نسبت بهش گرفتم پیش خودم گفتم ک چقدر چش چرونه 

پسری ک هول باشه و زیاد نگا کنه و‌‌‌... 

معلومه ک هیزه و دنبال ی چیز دیگس ...

سلام دادن شرط ادبه چه ربطی به هیزی داره

برای سلام دادن حتما باید خیره سرتاپای طرفو نگاه کرد؟

الان ما به مرد همسایه سلام میدیم مشکل داریم یعنی؟

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه..شکررت که برام حفظش میکنی..شکرت که دارمش💝

نه مطمئنا ما که نمی‌خوایم یکی سرتاپامون رو برانداز کنه.اما آدم وقتی یک پسری رو میبینه که دیگه کلا سرش پایینه حس میکنه(این مورد اصلا به برادر شما ربطی نداره ها)طرف منح*رفه نمیخواد نگاه کنه که تحر*یک بشه.حس ناجوری انگار یک چیز خاصی تو اندامت دیده و هی سرش پایینه که دوباره اونو نبینه

𝐅𝐨𝐫 𝐨𝐧𝐜𝐞, 𝐈 𝐰𝐚𝐧𝐭 𝐬𝐨𝐦𝐞𝐨𝐧𝐞 𝐭𝐨 𝐛𝐞 𝐚𝐟𝐫𝐚𝐢𝐝 𝐨𝐟 𝐥𝐨𝐬𝐢𝐧𝐠 𝐦𝐞