2777
2789

دوقلوهام ایست قلبی کردن کلی از وقتم هدر رفت برای سقط کاملشون کلی از لحاظ روحی بهم ریختم و به خاطر سقط و خونریزی زیاد همش سردر و سرگیجه داشتم 

تازه دوباره افتادم رو غلتک ولی میدونم وقت خیلی کمه برام دعا کنید خدا بهم توان بده بتونم این ۵۰ روز مباحث مونده رو جمع کنم 

اگه به این آرزومم نرسم دیگه نمیدونم باید به چه امیدی زندگی کنم🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستمون بالا درست گفتن

تمام توانتو بذار

مطمئن باش میتونی

هر طور شده هم وارد دانشگاه شو

اگر برای لیسانس بخوای ک ساده تر شده

ازاد رشته های خیلی خوبی رو قبول میکنه با معدل

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

دوستمون بالا درست گفتن تمام توانتو بذار مطمئن باش میتونی هر طور شده هم وارد دانشگاه شو اگر بر ...

خودم دانشجو دولتی هستم عزیزم آرزوم بود فرهنگیان قبول بشم امسالم آخرین سالیه که شرط سنی شو دارم 

خودم دانشجو دولتی هستم عزیزم آرزوم بود فرهنگیان قبول بشم امسالم آخرین سالیه که شرط سنی شو دارم 

ایشالا امسال بیاری

همه جوره جمع بندی کن تلاشتو بکن قشنگ💙💙💙💙

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

فرهنگیان  

واقعا از ته دل درکت میکنم ..‌‌ایشاالله که حتما قبول میشی....برات دعا میکنم از ته دل ...😘

شما هم برای من دعا کن این آزمون استخدامی رو قبول بشم....۴ روز دیگه هست....منم شکست سختی خوردم تو زندگی....و نمیتونم دوباره باردار بشم ...منم امیدم بعد خدا  تو زندگی به معلم شدن هست....

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤