2777
2789
عنوان

مدرک روخوانی قران کسی گرفته؟

1073 بازدید | 13 پست

چجوری باید بگیریم؟ کلاس باید شرکت کنیم؟ یا بدون کلاس هم میشه امتحان داد؟ اصلا کجا باید بریم واسه مدرک؟

مگر چند بار به دنیا آمده ایم/که این همه میمیریم؟
من یه دوره تئوری شرکت کردم. آخر دوره امتحان گرفت و مدرک داد. فک کنم سایته مال حوزه علمیه یا همچین ج ...

یعنی دوره حضوری نبود؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلاس های آموزشی معتبری که در سطح شهر برگزار میشه یدوره کلاس میذارن بعد آزمون میگیرن در مجموع امتحان های اونها نمره لازم رو بگیرین مدرک میدن بهتون (سطح ترتیل)

بعد فکر کنم با داشتن این مدرکی که شما دوره گذروندید میتونین یه سری آزمون نهایی رو که سازمان تبلیغات اسلامی میگیره شرکت کنین و مدرک معتبر رو بگیرن که با اون حتی میشه معلم قرآن هم بشین

کلاس های آموزشی معتبری که در سطح شهر برگزار میشه یدوره کلاس میذارن بعد آزمون میگیرن در مجموع امتحان ...

پس حتما باید کلاس شرکت کنم. توی کلاس باید کل قران رو ختم کنیم؟ یه کم محدودیت زمانی دارم میخوام زود مدرک رو بگیرم راهی نیست؟🤔

پس حتما باید کلاس شرکت کنم. توی کلاس باید کل قران رو ختم کنیم؟ یه کم محدودیت زمانی دارم میخوام زود م ...

خیر قران رو ختم نمیکنین اگر مدت زمانش رو اشتباه نکنم، یه دوره سه ماه رو خوانی و روانخوانی برگزار میکنن که  قواعدتجوید رو یاد بگیرین بعد این آزمون داره 

یه دوره سه ماهه هم ترتیل یعنی با صوت و در دستگاه خوندن رو یاد میگیرین که باز اینم آزمون داره

بله کلاس رو باید شرکت کنین ولی قبلش تعیین سطح میشین اگر روخوانی و روان خوانی درست باشه از ترتیل شروع میکنین البته باز به سرعت پیشرفتتون هم بستگی داره ولی فکر میکنم حداقل سه ماه لازمه

خیر قران رو ختم نمیکنین اگر مدت زمانش رو اشتباه نکنم، یه دوره سه ماه رو خوانی و روانخوانی برگزار میک ...

مرسی عزیزم