2777
2789

ببین عزیزم بیهوشی تا۳روز تو بدنته بخاطر همین اکثرا خوابت میاد و حالت گیجی داری تا فردای عمل هم همش خوابی ولی بعدش یواش یواش بهترمیشی بعد اون سه روز حالت عادی داری ولی نه به این معنی که پاشی به کارای روزمره‌ات برسی تا زمانیکه گچ بینی رو برنداشتن باید استراحت کنی تواین یک هفته غذای سفت نخور سوپ میکس شده بخور نمک نخور باعث ورم میشه خوابیدنی صاف بخواب دوتام بالش زیرسرت باشه سرتم بالابگیر داروهاتو مرتب بخور پمادهاتو مرتب بزن خصوصا برای بخیه که خشک نشه راحتتر کشیده شه 

اب آناناس و آب کرفس بخور اگه نتونستی آب کرفس بخوری میتونی با آب هویج میکسش کنی 

بیشتر حالت کلافگی داری دردی نداری چون چسب روی صورتته و ورم داری حالت کشش داره دوس داری زودتر چسبو برداری 

حموم نرو ولی اگه نتونستی بمونی بدنتو بشور نذار صورتت و گچ بینی خیس شه فعلا همینا یادم بود سوالی داشتی در خدمتم

"همیشه عشق باشد...همیشه برکت"پرواز650🧡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترس ك نداره  درد هم نداره  بخور و بخوابه  فقط دهن خشك ميشه چون از دهن تنفس ميكني ...

نصف شب یادت نمیرفت برنمیگشتی به پهلو😂

تیکرتولد دو سالگی پسرمامانه🥰

هیچ اتفاقی نمیفته،هزیون گفتن و غیره برای بیهوشیهای سنگینه اگر مصرف دخانیات نداری سبک میزنن، از ریکاوری ک امدم کاملا یادمه همه چیز رو، خیلی اجازه ندادن بخوابم باید هوشیار بشی تا مرخص کنن منم بخاطر سرمها خیلی مجبور بودم برم دسشویی ولی نیاز به کمک داشتم سرگیجه بدی داشتم، فرداش خیلی خوابم میومد هی میخوابیدم ولی بعدش دیگه مشکلی نداشتم کلا، چند روز بعدش کلاسم داشتم حالم خوب بود رفتم اتفاقا، عطسه م میگرفت خیلیییی فکر میکردم عطسه کنم اتفاقی میفته ولی اتفاقی نیفتاد🤣

ببین عزیزم بیهوشی تا۳روز تو بدنته بخاطر همین اکثرا خوابت میاد و حالت گیجی داری تا فردای عمل هم همش خ ...

ممنونم عزیزم بابت توضیح کاملت 

چرادادمیزدی 

بدجووور بدنم درد میکرد، هم بینیم هم بدنم، انگار بعد بیهوشی مفصل یه دست کتکم زده بودن😂

چن ساعت بعد عمل معمولا مرخص میکنن اما منو یشب نگه داشتن. عملم هم زیاد طول کشیده بود. 

برا هرکی متفاوته، البته اینم اضافه کنم من با حال خراب رفتم، دقیقا یروز قبل عمل خبری شنیدم که بشدت بهم ریختم جوری که میخواستم عملمو کنسل کنم، اما خانوادم نزاشتن

دردنداشتید بعدعمل یا تنفس ازراه دهانتون بوداذیت نشدید

نه اصلا نه درد نه خونریزی تنفس هم راحت 

بهای سنگینی دادم تا فهمیدم ، ‌‌‌‌‌کسی رو که قصد ماندن ندارد ، باید راهی کرد . 🥺💔
هیچ اتفاقی نمیفته،هزیون گفتن و غیره برای بیهوشیهای سنگینه اگر مصرف دخانیات نداری سبک میزنن، از ریکاو ...

درداصلا نداشتید

بدجووور بدنم درد میکرد، هم بینیم هم بدنم، انگار بعد بیهوشی مفصل یه دست کتکم زده بودن😂 چن ساعت بعد ...

بدن بابدن مختلفه من سرزایمانم اصلا هیچی نفهمیدم سزارین بودم بعدش زودسرپاشدم خداکنه بدنم نسبت به عمل بینیم واکنش خوبی بده

درداصلا نداشتید

نه فقط اون زمان باند میکردن توی بینی تا مغزت میرفت، وقت کشیدن اونا صدای گاااو میدادم🤣الان دیگه نیست اون مرحله لعنتیا همه خاطرات فامیل از کشیدن باند بود🤣

نه فقط اون زمان باند میکردن توی بینی تا مغزت میرفت، وقت کشیدن اونا صدای گاااو میدادم🤣الان دیگه نیست ...

😂منظورت تامپونه