2777
2789
عنوان

میخوام انلاین شاپ بزنم نظر بدین

96 بازدید | 14 پست

سلام بچها.از بیکاری خسته شدم دو تا بچه هم دارم کار بیرون نمیتونم انجام بدم.

میخام انلاین شاپ بزنم بدم بلاگرای شهرمون تبلیغ کنن و با قیمت مناسب و ایده جدید باشن.

نظرتون چیه میشه کمکم کنید😍

گاهی خیلی غمگین، گاهی مهربان، گه گداری عصبانی با دلی رعوف ،گاهی غم خار ،گاهی تنها من اینم و ذات ادم تغییر پذیر نیست ... !!!🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لوازم آرایشی و بهداشتی 

لباس چطوره

گاهی خیلی غمگین، گاهی مهربان، گه گداری عصبانی با دلی رعوف ،گاهی غم خار ،گاهی تنها من اینم و ذات ادم تغییر پذیر نیست ... !!!🌱

همون اول کاری تبلیغ نده زیاد بازخورد نمیگیری پولت حیف میشه

قبل اینکه بزنی برو تحقیق کن راجب اینکه چجوری فعالیت کنی کی تبلیغ بدی برای تبلیغ دادن به طرف ببینی چه نکاتی رو بررسی کنی که فیک نباشه فالوورهاش و...

و اصلا فکر نکن آنلاین‌شاپ یه کار خیلی آسونه چون نیست باید هی فعالیت کنی پیجتو ببری بالا اعتماد سازی کنی تو چندماه اول ممکنه فروش نداشته باشی یه فروشت انگشت‌شمار باشه

و تایپک‌های این کاربر رو چک کن راجب آنلاین‌شاپ توضیح داده

@shopp  

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
همون اول کاری تبلیغ نده زیاد بازخورد نمیگیری پولت حیف میشه قبل اینکه بزنی برو تحقیق کن راجب اینکه چ ...

خیلی ممنونم😍😍😍

خیلی ممنونم😍😍😍

اولش هم سرمایه زیادی واسه خرید نذار که به هر دلیلی نشد جنس بمونه رو دستت کم بگیر

مثلا اگه لباس میاری مثلا از پنج مدل از هرکدوم دو دست بگیر

بعدا که کارت گرفت بعد اونموقع بیشتر بیار

خواهش میکنم

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
سلام عزیزم خوبی روبیکا داری کمکت کنم

اره عزیزم

@Zeinab7070

منتظر کمکتم

اولش هم سرمایه زیادی واسه خرید نذار که به هر دلیلی نشد جنس بمونه رو دستت کم بگیر مثلا اگه لباس میار ...

بنظرت از چند شروع کنم انلاین شاپ لباس

بنظرت از چند شروع کنم انلاین شاپ لباس

نمیدونم

فقط خیلی زیاد هزینه نکن اولش

همونطور که بالاتر گفتم مثلا از پنج مدل از هرکدوم دو دست

اینجوری کلا ۱۰ دست لباس داری با پنج مدل متنوع

هم تنوع داری هم زیاد هزینه نکردی که اگه به هر دلیلی نشد ادامه بدی ضرر زیادی نکنی هم تعدادت کمه بعیده جنسی ته انبار بمونه

نمیدونم فقط خیلی زیاد هزینه نکن اولش همونطور که بالاتر گفتم مثلا از پنج مدل از هرکدوم دو دست اینج ...

ممنونم از راهنمایت😍🌹❤️🥰