2777
2789
عنوان

دختر ۱۱ ماهم

242 بازدید | 22 پست

توروخدا راهنماییم کنین دختر ۱۱ ماهم نه میشینه نه رو پاش وامیسته رو پا نگهش میدارم سریع زانوش خم میشه ۳۲ هفته دنیا اومده فقط سینه خیز میره و غلت میزنه.انگار کمرش ضعیفه هنوز .میگن تا ۱ سالگی وقت داره اگه کسی تجربه اش رو داره راهنماییم کنه لطفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون زود به دنیا اومده این تاخیرش طبیعیه 

البته حتما باید ببریش دکتر زیر نظر باشه، اگه کاردرمانی چیزی لازم داشت از زمانش نگذره

بچه هام با هم متفاوتن، پسر من ۴۰ هفته به دنیا اومد اما ۱۱ ماهگی نشست، ۱۴ ماهگی چهار دست و پا رفت و راه افتاد 

البته من میبردمش دکتر هنوزم تحت نظر متخصص مغز و اعصاب اطفالهن، البته پسر من سابقه تشنجم داره

دکتر گفته بود روزانه بدنشو مخصوصا پاهاشو با روغن سیاه دونه ماساژ بدم واقعا تاثیر داشت یه ماه بعدش راه افتاد، یه قطره ام بهش داده بود تقویت کننده سیستم عصبی بود

معمولا این بچه ها میگن عضلاتشون ضعیفه ، دکتر به من میگفت تخت بلدرچین و گوشت گوسفندی و این چیزا بدم بچه

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
دویلون سخت بیرون بردنش هوام سرده هنوز

هوم باید مینوشتم اگه خونتون افتاب گیره .. 

تا ۱۸ ماهگی هنوز زوده و بعد ۱۸ ماه تازه استخون و ستون فقرات محکم میشه و کم کم راه میوفته اصلا نگران نباش و بچتو با هیچکس مقایسه نکن .. و برای مشورت هم فقط با پزشک و خانه بهداشت مشورت کن 

منم دخترم یازده ماهشه تازه نشستن رو‌یاد کرفته ولی بازم‌میوفته اما روی پاهاش می‌ایسته غلت میزنه اما چ ...

شما کار کردی تونست بشینه؟من هرچی میشونمش از زیر دستم در میره فقط میخواد سینه خیز بره

شما کار کردی تونست بشینه؟من هرچی میشونمش از زیر دستم در میره فقط میخواد سینه خیز بره

من دورش پتو و بالشت میزاشتم که نیوفته و جلوش کمی اسباب بازی میزاشتم که مشغول باشه اما نه تایم زیاد که کمرش درد بگیره

🇸🇪