2777
2789

حدود دو هفته پیش دختر ۹ ماهم داشت با یه ماشین بازی میکرد نمیدونم چطوری یه چیز دایره ای از وسط چرخش که پلاستیکی بود رو در اورد خورد اندازش حدود یه سکه کوچیک بود، اون تیکه انقدر محکم بود اصلا نمیدونم چطوری در اومده بود، هر کاری کردیم از تو گلوش در بیاریم نتونستیم و انگار هل داده شد پایین سریع بردیمش ببمارستان گفتن این الان داره نفس میکشه و حالش خوبه ببرینش خونه فردا ببرینش متخصص اطفال و گفتن دفع میکنه ،فرداش بردیمش خیلی تعجب کرد گفت این چطوری رد شده وای من که تا همون لحظه از گریه و نگرانی داشتم دیوونه میشدم  بیشتر ترسیدم گفت اگر غذا بالا اورد یا بی اشتها بود یا ببخشید مدفوع نکرد ببرینش جراح کودکان ، تا الان که دو هفته میگذره اشتهاش خوبه حالشم خوبه دفع هم داره اما هنوز اون چیز نیومده بیرون بخدا انقدر نگرانم میگم نکنه تو مری گیره کرده یهو راه نفسشو ببنده... خسته شدم همش خودمو نفرین میکنم که چرا اون ماشینو دادم دستش 😭😭😭😭

چیکار کنم بنظرتون؟از طرفی هم خیلی میترسم بچمو ببرم جراح بگه باید اندوسکپی بشه بخوان بیهوشش کنن، از عوارض بیهوشی خیلی میترسم از اینکه بچم اذیت بشه خیلی میترسم

و اگر بر تو ببندد همه ره‌ها و گذرها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند…#مولانا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه همه چی خوبه نگران نباش

شایدم اصلا نخورده احساس کردین خورده

شایدم در اومده شما نفهمیدی

ولی اگه مشکلی بود دفع نداشت به هیچ وجه

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تو مری گیر کنه خفه نمیشه،اون نای که خفه میشه،یکی فامیلامون بچش یه سر کلیدی گنده خورد دفعش کرد،دچباره ببر دکتر بگو هنوز دفعش نکرده

خدایا به امید خودت...🤍🦋،درخواست دوستی رد میشه🙃
انشالله که چیزی نمیشه با عگس برداری مشخص نمیشه؟

گفتن معمولا قطعه پلاستیکی نشون داده نمیشه

و اگر بر تو ببندد همه ره‌ها و گذرها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند…#مولانا
نترس شاید اومده متوجه نشدی نوه خالم جلومون یه دکمه بزرگ قورت داد یهو  بعد دوروز گفت  دفع ش ...

ببخشید هرروز دارم میگردم مای بیبیشو

تو مری گیر کنه خفه نمیشه،اون نای که خفه میشه،یکی فامیلامون بچش یه سر کلیدی گنده خورد دفعش کرد،دچباره ...

امکتن داده رفته باشه تو نایش مثلا مونده باشه یه قسمت از نای،میدونم شاید سوالم احمقانه باشه ولی همش نگران این به صورت عمودی مونده باشه همونجا بعد یهو بچرخه راه نفسو ببنده

شاید دفع شده

نه عزیزم همش میگردم مایبیبی رو 

اگه همه چی خوبه نگران نباش شایدم اصلا نخورده احساس کردین خورده شایدم در اومده شما نفهمیدی ولی اگه ...

تروخدا دعا کنید درست بشه این مشکل تو این دو هفته نمیتونم یه لحظه بدون نگرانی از کنار بچم جایی برم 

امکتن داده رفته باشه تو نایش مثلا مونده باشه یه قسمت از نای،میدونم شاید سوالم احمقانه باشه ولی همش ن ...

اخه ما یه ذره اب میپره تو گلومون چقد اذیت میشیم فکر نکنم،ولی واسه اینکه خیالت راحت بشه ببر دکتر عکسی چیزی بندازه،نگرانیتو درک میکنم عزیزم 

خدایا به امید خودت...🤍🦋،درخواست دوستی رد میشه🙃
تروخدا دعا کنید درست بشه این مشکل تو این دو هفته نمیتونم یه لحظه بدون نگرانی از کنار بچم جایی برم&nb ...

نگران نباش عزیزم

بسپار به خدا

فوقش برو به دکترش بگو یه سونو بنویسه

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40